Η Kaizen Gaming διορίζει τον Claus Jansson για να επιβλέπει την παγκόσμια επέκταση

Έλληνας χειριστής διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και αθλητικών στοιχημάτων Kaizen Gaming έχει ενισχύσει το διοικητικό του συμβούλιο διορίζοντας Claus Jansson ως νέος επικεφαλής μάρκετινγκ θυγατρικών και αγορά μέσων.

Η πρωταρχική ευθύνη της Jansson θα είναι η επίβλεψη των στρατηγικών τοπικών και διεθνών σχεδίων επέκτασης της εταιρείας για τη ναυαρχίδα της Μπετάνο και Stoiximan επωνυμίες και θα αναφέρουν απευθείας στην εταιρεία CMO Πάνος Κωνσταντόπουλος.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος μιας από τις πιο εξέχουσες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech στην Ευρώπη», δήλωσε ο Jansson.

«Η Kaizen Gaming συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ηγέτες της βιομηχανίας, έχοντας πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα και έχει λάβει βραβεία και βραβεία τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Kaizen Gaming θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο, σε διεθνές επίπεδο και είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτήν τη διαδικασία. “

Ο νέος προϊστάμενος μάρκετινγκ θα προσφέρει εκτεταμένη εμπειρία στο διοικητικό συμβούλιο της Kaizen, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως επικεφαλής εμπορικής εταιρείας διεθνούς αθλητικού στοιχήματος Καλύτερη συλλογική, εκτός από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε online sportsbook και καζίνο Betfair.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε τον Claus στο Η οικογένεια Kaizen Gaming και πολύ πεπεισμένη ότι έχει όλες τις δυνατότητες να ευδοκιμήσει στην επικοινωνία της μεγάλης δυναμικής και αξιών της εταιρείας, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα νέες, καινοτόμες ιδέες.

«Η εμπειρία του και η εκτεταμένη εμπειρία του στον κλάδο μας προσφέρουν μεγάλη αξία στην εταιρεία μας και δεν θα μπορούσε να είναι παρά μια απόδειξη της ανάπτυξής μας. ανυπομονούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω τη στρατηγική θέση μάρκετινγκ θυγατρικών μας σε όλες τις αγορές λειτουργίας υπό την καθοδήγησή του. “

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, προσφέροντας τη μάρκα Stoixman στην πατρίδα της, εκτός από την Κύπρο, καθώς και σε Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία μέσω Betano.

Η εταιρεία έχει επίσης εισέλθει στον τομέα της αθλητικής χορηγίας, έχοντας πρόσφατα υπογράφηκε μια συμφωνία με Βραζιλίας Serie A ομάδα Club Atletico Mineiro.

Source