Η KFC δημιούργησε μια ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών που… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μπορεί να ακούγεται σαν αστείο του Απριλίου, αλλά είναι απολύτως αλήθεια. Η αλυσίδα γρήγορου φαγητού KFC εγκαινιάζει έναν κουλοχέρη που, εκτός από τα παιχνίδια, μπορεί επίσης να ζεστάνει … φαγητό.

“Το κοτόπουλο θα διατηρήσει το περιεχόμενό του ζεστό, έτοιμο για φαγητό κατά τη διάρκεια έντονων παιχνιδιών”, δήλωσε η εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε την KFConsole, μια κονσόλα κουβά εξοπλισμένη με ένα εσωτερικό σύστημα εξαγωγής θερμότητας. “Η πρώτη στον κόσμο” συσκευή που διαθέτει θάλαμο θερμότητας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε επιτέλους στους θαυμαστές ακριβώς αυτό που ήθελαν – να κάνουμε την KFConsole πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος της κονσόλας είναι λανθασμένος, αλλά είμαστε πολύ σίγουροι ότι η KFConsole μπαίνει στην καλύτερη αγορά μας. “Αυτό το μηχάνημα είναι ικανό για παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, διατηρώντας το φαγητό σας ζεστό για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας”, δήλωσε ο Mark Chavers της KFC.

“Εάν η Sony ή η Microsoft θέλουν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο παρασκευής κοτόπουλου για τις κονσόλες τους την επόμενη φορά, είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί σας”, κατέληξε ο Cheevers.

Η συσκευή δεν θα είναι μια πολύ ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών εκτός από το φούρνο μικροκυμάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κονσόλα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σε ανάλυση 4K με 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Η KFConsole θα χρησιμοποιεί το Cooler Master NC100 frame, Core i9 Intel Nuc 9 Extreme, καθώς θα λειτουργεί με ακουστικά VR. Θα διαθέτει υποδοχή κάρτας γραφικών, οπότε μπορείτε να την αναβαθμίσετε αν θέλετε: Σκληρός δίσκος PCIe NVMe SSD և δύο Seagate Barracuda 1TB SSD.

Τόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας όσο και η τιμή του KFConsole δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/tehnologia/h-kfc-dimioyrgise-mia-panishyri-konsola-paihnidion-fagito

Source