Η KTMMOB υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίστηκε σωστά τη διαδικασία της πανδημικής νοσοκομίας

πανό99

Ένωση Τούρκων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων ΚύπρουΚαθώς η κυβέρνηση δεν διαχειρίστηκε σωστά τη διαδικασία του Πανδημικού Νοσοκομείου Υποστήριξε ότι αγνόησε το κράτος, όλες τις αξίες του κράτους δικαίου και της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της KTMMOB Seran Aysal δήλωσε ότι το κτίριο του Πανδημικού Νοσοκομείου δεν μπορεί να παραληφθεί σύμφωνα με τη διαδικασία και δεν είναι γνωστό ποια πρότυπα και κανονισμοί έχουν γίνει σύμφωνα με τους κανόνες και είπε: “Καλούμε την κυβέρνηση να αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει ούτε επιστημονικός υπεύθυνος ούτε καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επαγγελματικό έλεγχο. Για αυτόν τον λόγο, δεν επιτρέπεται να μειώσουμε ένα θέμα που αγνοείτε σχεδόν όλες τις αξίες της κοινωνίας, είτε το έργο περνάει βίζα είτε όχι »

Στη γραπτή του δήλωση, ο Aysal υποστήριξε ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι στόχευαν την KTMMOB στη σύνοδο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας.

πανό134

Αναφερόμενος στην αύξηση της οικιακής μόλυνσης στη χώρα, η Aysal κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έκανε τα σωστά πράγματα.

Υποστηρίζοντας ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να καλύψει τις διοικητικές της αδυναμίες κατά τη διάρκεια της πανδημικής νοσοκομειακής διαδικασίας ήταν μια μάταιη προσπάθεια, η Aysal ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήσεις προτιμούσαν τον λαϊκισμό παρά να μεταφέρουν τη διαδικασία σωστά.

Υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν ειδήσεις για τοπικές διαδικασίες αντί να εξηγούνται τα γεγονότα στο κοινό μέχρι σήμερα, ο Aysal είπε: «Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πιστεύοντας ότι η τεχνική εξουσία και η ευθύνη μπορούν να αναληφθούν όταν έχουν γραφείο, έχουν υπερβεί το ανεκτό όριο προσθέτοντας νέες στις λαϊκιστικές δηλώσεις τους, οι οποίες δεν σχετίζονται με την αλήθεια με λανθασμένες και ανεπαρκείς πληροφορίες που πιστεύουν ότι είναι σωστές. “Ισχυρίστηκε.

Ο Aysal περιέλαβε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του:

«Ο λόγος για το πρόβλημα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις κατά τη διαδικασία της Πανδημικής Νοσοκομίας είναι ότι είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση, την προστασία, την ανάπτυξη και την προστασία. Είναι ότι αγνοούν τα τεχνικά τμήματα του κράτους, αγνοούν το τεχνικό προσωπικό του κράτους. Είναι ότι αγνοούν τους νόμους του κράτους, αγνοούν τους θεσμούς του κράτους. Είναι ότι αγνοούν τον δήμο, τους καλά εκπαιδευμένους ανθρώπινους πόρους της κοινωνίας, τους επιχειρηματίες και τους εργάτες. Εν ολίγοις, το θέμα είναι ότι το κράτος και η τουρκοκυπριακή κοινότητα αγνοούνται από την κυβέρνηση. Μέλη της κυβέρνησης που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν αυτή την αποφασιστικότητα πρέπει να γνωρίζουν ότι πιστεύουν μόνο ότι κυβερνούν αυτήν τη χώρα. “

Υποστηρίζοντας ότι το σχετικό κτίριο δεν ελέγχεται από το κυβερνητικό γραφείο που αγνοήθηκε από την κυβέρνηση κατά τη διαδικασία, ο Aysal είπε: «Ως αποτέλεσμα, δεν είναι γνωστό εάν το κτίριο δεν μπορούσε να παραληφθεί σύμφωνα με τη διαδικασία και το κτίριο κατασκευάστηκε σύμφωνα με ποια πρότυπα και κανονισμούς. Καλούμε την κυβέρνηση να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει ούτε επιστημονικός υπεύθυνος ούτε καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επαγγελματικό έλεγχο. Για αυτόν τον λόγο, δεν επιτρέπεται να μειώσουμε ένα θέμα που αγνοείτε σχεδόν όλες τις αξίες της κοινωνίας, είτε το έργο περνάει βίζα είτε όχι »


Ενημερώθηκε στις: 29 Δεκεμβρίου 2020, 22:27

.Source