Η LONDOU BROS χορηγεί την Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής γνωστή ως SIKSILK

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Γυμναστικής Κύπρου (KOG) με το γνωστό όνομα SIKSILK. Στο πλαίσιο της χορηγίας, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι στολές των εθνικών ομάδων οργανικής ρυθμικής γυμναστικής με προϊόντα SIKSILK, οι οποίοι θα συμμετάσχουν το 2021 Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LONDOU BROS κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους είπε: Όπως οι προπονητές, όλα τα μέλη της ομοσπονδίας μπορούν να φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο μονοπάτι, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο. Έτσι, από το βάθος της καρδιάς μας, ευχόμαστε καλή τύχη στους αθλητές μας “

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η LONDOU BROS είναι ηγέτης στη διανομή ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, από high-end έως street jeans, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Έχοντας επώνυμα εμπορικά σήματα στο χαρτοφυλάκιό της, η εταιρεία ανταποκρίνεται στην εξαιρετικά απαιτητική αγορά μόδας αναπτύσσοντας συνεχώς τη συνεργασία της με σημαντικές διεθνείς εταιρείες και σχεδιαστές.

Είμαστε ευτυχείς και περήφανοι που ανακοινώνουμε την υποστήριξή μας στην Ομοσπονδία Γυμναστικής Κύπρου με τη γνωστή μάρκα SIKSILK. Στο πλαίσιο της χορηγίας, ολοκληρώσαμε τις στολές των ομάδων Εθνικής Ολυμπιακής Ρυθμικής Γυμναστικής με προϊόντα SIKSILK, λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή τους το 2021. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΑΦΟΙ LONDOU Εκτελεστικός Συνεργάτης: Mr. “Χαράλαμπος Χαραλάμπους”, είπε. «Είναι τιμή για εμάς να μπορούμε να υποστηρίζουμε το μέλλον των αθλητικών εσωτερικών χώρων, ένα μέλλον που είναι αρκετά υποσχόμενο, ως πειθαρχία, επιμονή, σκληρή δουλειά τόσο από αθλητές όσο και από προπονητές». Τα μέλη της ομοσπονδίας μπορούν να δώσουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Είναι σίγουρα ένας δύσκολος δρόμος, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την επένδυση. Ευχόμαστε ειλικρινά καλή τύχη στους αθλητές μας. “

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η LONDOU BROS είναι ηγέτης στη διανομή ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, από high-end έως street jeans, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Με γνωστά εμπορικά σήματα στο χαρτοφυλάκιό της, η εταιρεία ανταποκρίνεται στην εξαιρετικά απαιτητική αγορά μόδας επεκτείνοντας συνεχώς, αναπτύσσοντας τη συνεργασία της με σημαντικές διεθνείς εταιρείες και σχεδιαστές.

Source