Η Louis Hotels προσφέρει δωρεάν δοκιμές PCR … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η εταιρεία θα διεξάγει εβδομαδιαία δοκιμή σε όλο το προσωπικό κάθε ξενοδοχείου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Louis Hotels σκοπεύει να ενισχύσει ενεργά τις προσπάθειές της για αύξηση της ροής των τουριστών στην Κύπρο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους περιορισμούς που επιβάλλει κάθε χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνει ότι θα προσφέρει δωρεάν μοριακές δοκιμές (PCR), οι οποίες είναι απαραίτητες όταν οι τουρίστες επιστρέφουν στη χώρα τους με βάση τα ακόλουθα πρωτόκολλα.

Εφαρμόζοντας αυτήν την καινοτομία, η Louis Hotels ήταν η πρώτη στον τουριστικό κλάδο που ανακοίνωσε αυτήν την πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, οι τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία για περισσότερες από 7 διανυκτερεύσεις αυτό το καλοκαίρι θα λάβουν το τεστ δωρεάν.

Για όσους επιλέγουν λιγότερες νύχτες, η Louis Hotels θα επιδοτήσει τη δοκιμή PCR που προσφέρεται σε αυτούς τους επισκέπτες με πολύ χαμηλό κόστος.

Η εταιρεία έχει ήδη συνεργαστεί με διαπιστευμένα εργαστήρια για να δοκιμάσει κάθε ξενοδοχείο στο Louis σε μια ειδική περιοχή για να αποφύγει την ταλαιπωρία των πελατών.

Στην ίδια περιοχή, η Louis Hotels βάζει όλο το προσωπικό κάθε ξενοδοχείου σε εβδομαδιαία γρήγορη δοκιμή, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τους πελάτες της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προκειμένου οι χώρες της κόκκινης κατηγορίας, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και άλλες χώρες να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, πρέπει να υποβάλουν αρνητικό μοριακό τεστ πριν φύγουν, θα πρέπει να κάνουν ένα άλλο μόριο όταν εισέρχονται στην Κύπρο. Δοκιμή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μετά την επιστροφή τους, καλούνται να λάβουν ένα άλλο τεστ PCR, το οποίο θα προσφέρεται δωρεάν από τη Louis Hotels για την κάλυψη του κόστους.

Το μοριακό τεστ θα προσφερθεί επίσης σε τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία και όλες τις αγορές που θα χρειαστούν ένα αποτέλεσμα δοκιμής για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Σε περίπτωση θετικής περίπτωσης στα τμήματα κατά τη διάρκεια του τεστ PCR, το αυστηρό πρωτόκολλο υγείας που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα τμήματα της θα ενεργοποιηθεί αμέσως.

Τα ξενοδοχεία της Λούις, ακολουθώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την υγεία των επισκεπτών, του προσωπικού τους, φέτος “δέχονται ταξιδιώτες” ντόπιους με τα καλύτερα πακέτα διακοπών.

Οι επισκέπτες στα τμήματα Louis Hotels μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας μέσα από μια ποικιλία από σουίτες ξενοδοχείων που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Κομψό σετ, βίλα անեկան οικογενειακό σετ.

Source