Η Marriott αναστέλλει δωρεές σε νομοθέτες που ψήφισαν κατά της επικύρωσης της νίκης του Μπάιντεν

Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στον κόσμο, η Marriot International, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει δωρεές σε νομοθέτες των ΗΠΑ που ψήφισαν κατά της επικύρωσης της εκλογικής νίκης του Μπάιντεν.

“Γνωρίζουμε τα καταστροφικά γεγονότα στο Καπιτώλιο για να υπονομεύσουμε τη νόμιμη, δίκαιη και εκλογική διαδικασία. Θα μειώσουμε τις πολιτικές προσφορές για όσους ψήφισαν κατά της επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Marriott σε συνέντευξη Τύπου. Ψηφοφόροι և Επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν. Η διαδικασία, η οποία διακόπηκε από μια βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο, συνεχίστηκε για ώρες.

Η ίδια απόφαση ελήφθη από την Blue Cross Blue Shield Association, μια ένωση 36 ανεξάρτητων εταιρειών υγείας σε μία στους τρεις Αμερικανούς.

«Υπό το φως της ψηφοφορίας ορισμένων μελών του Κογκρέσου για αλλαγή των αποτελεσμάτων μιας βάναυσης, σοκαριστικής επίθεσης στο Καπιτώλιο, το BCBSA θα μειώσει τις πληρωμές σε νομοθέτες που ψήφισαν να το υπονομεύσουν». η δημοκρατία μας. “

Επιπλέον, η Citigroup διαβεβαίωσε το προσωπικό της με ενημερωτικό σημείωμα ότι “δεν θα υποστηρίζουμε πλέον υποψηφίους που δεν σέβονται το κράτος δικαίου.” “Σκοπεύουμε να μειώσουμε τις επενδύσεις μας εντός ενός τετάρτου”, ανέφερε η δήλωση, προσθέτοντας ότι ελπίζει ότι η χώρα θα “αναδυθεί ισχυρότερη και πιο ενωμένη από αυτά τα γεγονότα”

Σύμφωνα με το Reuters

Ακολουθήστε το LiFO.gr στις Ειδήσεις Google և θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε όλα τα νέα

Δείτε τις τελευταίες ελληνικές news παγκόσμιες ειδήσεις στο LiFO.gr

,Source