Η Merit αποφάσισε να «κλείσει επ ‘αόριστον» ξενοδοχεία – Kıbrıs Haberci

Ενώ η Merit αποφάσισε να «κλείσει» τα ξενοδοχεία επ ‘αόριστον, ο Γενικός Διευθυντής Aybars Kutluba είπε, «Ο λόγος για αυτό είναι ότι η οικονομία αγνοείται εντελώς στις αποφάσεις που λαμβάνονται», ο Merit Group, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στη Βόρεια Κύπρο, αποφάσισε να κλείσει επ’ αόριστον λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας και αναποφασιστικότητας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Merit Royal Aybars Kutluba επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, οι αρχές αγνόησαν εντελώς την οικονομία και έλαβαν αποφάσεις.

Ο Kutluba είπε, «Έχουμε πραγματοποιήσει τελείως πληρωμές τόσο για φόρους όσο και για αγορές. Επιπλέον, προστατέψαμε τους συναδέλφους μας όσο μπορούσαμε », είπε.

Ο Kutluba δήλωσε ότι οι 3ήμερες αφίξεις χωρίς καραντίνα, οι οποίες είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν, ήταν το κίνητρο και η σωτηρία για τον τουριστικό τομέα: «Ωστόσο, από το σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα, έπρεπε να πάρουμε την απόφαση να κλείσουμε τα ξενοδοχεία Merit, η οποία είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στο TRNC, επ ‘αόριστον λόγω της συνεχιζόμενης αστάθειας και αβεβαιότητας. “

Source