Η MoneyGate επιλέγει το CapitalBanker ™ από την Capital Banking Solutions για τη λειτουργία της στην Κύπρο

29 Δεκεμβρίου 2020 – Η Capital Banking Solutions ανακοίνωσε σήμερα ότι η EMI MoneyGate έχει υπογράψει την CapitalBanker ™, την βασική τραπεζική πλατφόρμα της Capital Banking Solutions.

Το CapitalBanker ™ είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα έτοιμη για σύννεφο που βοηθά τις τράπεζες να χτίζουν, να αυτοματοποιούν και να κλιμακώσουν τις βασικές τραπεζικές λειτουργίες, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρησή τους: Καινοτομία νέων προϊόντων, Βελτιστοποίηση διαδικασιών, Βελτιωμένη εμπειρία πελατών, Αυξημένη επιχειρηματική ευελιξία , Μειωμένο λειτουργικό κόστος και συντήρηση πλατφόρμας.

Η MoneyGate έχει υποβάλει αίτηση για άδεια EMI από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, η οποία θα της επιτρέψει να λειτουργεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος. Το «neobank» προορίζεται να χρησιμεύσει ως «μονοαπευθυντικό κατάστημα» στους εταιρικούς πελάτες του, συγχωνεύοντας την υποστήριξη και τις υπηρεσίες με τις εμπορικές και προσωπικές ανάγκες.

Το έργο θα υλοποιηθεί από τη συμβουλευτική ομάδα της Capital Banking Solutions και τον Έλληνα συνεργάτη της Finartix.

Ο Nicolas Treppides, ιδρυτής της MoneyGate, επιτυχημένος επιχειρηματίας με μετοχικά συμφέροντα σε μια ποικιλία επιχειρήσεων και ιδρυτής της Treppides Investments & Holdings, σχολίασε: «Η επιλογή των σωστών τεχνολογικών συνεργατών είναι το κλειδί για την επιτυχία στον κόσμο της fintech. Στην MoneyGate, είμαστε πεπεισμένοι ότι το CapitalBanker ™ ταιριάζει στις υψηλές προσδοκίες της εταιρείας και των μελλοντικών πελατών της. “

Σχετικά με την Capital Banking Solutions
Η Capital Banking Solutions είναι ένας κορυφαίος πάροχος μιας παγκόσμιας τραπεζικής πλατφόρμας από άκρο σε άκρο που επιτρέπει στις τράπεζες να οδηγούν την αλλαγή για την επιχείρησή τους και να μεταμορφώνουν τον τρόπο που εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Ο στόχος είναι να επιτρέπεται στους πελάτες να βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους και να ανταγωνίζονται με άλλους παίκτες στην αγορά.

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 25 χρόνια τραπεζικής εμπειρίας στην παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

www.capital-banking.com
LinkedIn: https://bit.ly/3iG47ia
Twitter: https://bit.ly/2O2rfJF

Για πληροφορίες
Λύσεις κεφαλαιακής τραπεζικής
Jenny Bedran, ειδικός μάρκετινγκ
+96181812996
[email protected]

Source