Η Mwanahalima θα ηγηθεί της επίθεσης Harambee Starlets μπροστά από τη φιλική προς τη Ζάμπια: The standard Sports

Η Mwanahalima Adam της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, Harambee Starlets, έχασε 3-1 από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου U15 σε έναν φιλικό αγώνα που έπαιξε στο Γήπεδο Utalii το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. [Jonah, Onyango, Standard]

Ο κορυφαίος σκόρερ της Thika Queen, Mwanahalima Adams, θα ηγηθεί της ομάδας Harambee Starlets με αστέρι πριν από τον διεθνή φιλικό αγώνα με την Copper Queens της Ζάμπια στις 24 Απριλίου.

Ο επικεφαλής προπονητής της Starlets, David Ouma, ονόμασε την προσωρινή του ομάδα 30 μελών, η οποία θα διοικείται από τον βετεράνο παίκτη Dorcas Shikobe την Παρασκευή το απόγευμα.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αναμένεται να ξεκινήσει αστική προπόνηση στις 15 Απριλίου και η Ouma ονόμασε την πρώτη σκόραρ της Ζώνης Α της FKF Γυναικών Mwanahalima για να οδηγήσει την επιθετική του γραμμή.

Συμμετέχοντας στο αστέρι της Thika Queens είναι ο πρώην επιθετικός της Kisumu All Starlets, Mercy Airo, ο οποίος έχει σημειώσει εννέα γκολ για την Gaspo Women, ντεμπούτο, Faith Machora της Zetech και την αρχηγό της εθνικής χόκεϊ γυναικών της Κένυας, Gilly Okumu.

Στα τέρματα, η κυρίαρχος πυροβολιστής με έδρα την Κύπρο, Annette Kundu, της AEL Champions θα ηγηθεί μεταξύ των θέσεων μαζί με τον Valentine Khwaka των Mathare United Ladies, την Pauline Muthakye από τις Kibera Soccer Ladies και την Judith Osimbo των Gaspo Ladies

Ο αρχηγός Shikobe θα επιδιώξει να συνεχίσει την αμυντική του κυριαρχία μπροστά από τον διεθνή παίκτη Ruth Ingotsi των πρωταθλητών AEL, Quinter Owiti, Foscah Nashivanga, Vivian Nasaka, Juliet Andipo και Lucy Nato.

Στο μεσαίο επίπεδο, οι Corazone Aquino και Sheryl Angachi και οι δύο Gaspo Women ελπίζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την ομάδα στην εθνική ομάδα μπροστά από τους Laventine Lihemo, Topister Situma, Martha Amnyolete, Rael Kamanda και Diana Wacera μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Τουρκίας, Esse Akida, με τους Thika Queens και Neddy Atieno του Ulinzi Starlets λείπουν από την ομάδα.

Επίσης, ο κορυφαίος σκόρερ της Ζώνης «Β», Τερέζα Ένγκσα από την Vihiga Queens, ο οποίος έχει σημειώσει τεράστια 14 γκολ, δεν έκανε το κόψιμο.

Παραβλέφθηκε επίσης η Ρουθ Τσεμπουνέι της Wadadia, η οποία έχει 12 γκολ και η Violet Nanjala των Tans Nzoia Falcons με 11 γκολ.

Η Harambee Starlets Mwanahalima Adam (αριστερά) και η Linda Eshun της Black Queens από τη Γκάνα ανταλλάσσουν περιπέτειες κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στο στάδιο Kasarani. [Jonah Onyango, Standard]

Ο κορυφαίος σκόρερ της CECAFA Jentrix Shikangwa θα χάσει επίσης το φιλικό λόγω των συνεχιζόμενων δεσμεύσεων να λάβει τις εξετάσεις της στην Κένυα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (KCSE).

Προσωρινή ομάδα

Forward-Mwanahalima Adam (Thika Queens), Mercy Airo (Gaspo Women), Gilly Okumu, Faith Machora (Zetech)

Midfielders – Diana Wacera, Corazone Aquino and Sheryl Angachi (all Gaspo Women), Lillian Mmboga (Kibera Soccer Ladies), Lydia Akoth (Thika Queens), Laventine Lihemo (Kibera Soccer Ladies), Topister Situma (Vihiga Queens), Puren Alukwe (Zetech) ) Sparks), (Gaspo Women), Rael Kamanda (Makolanders), Janet Bundi (Vihiga Queens), Siliya Rasoha (Defense Starlets), Rachael Muema (Thika Queens), Martha Amnyolete (Trans Nzoia Falcons)

Υπερασπιστές: Ruth Ingotsi (AEL Champions), Quinter Owiti, Dorcas Shikobe, Foscah Nashivanga, Nelly Sawe (all Thika Queens), Leah Cherotich (Gaspo), Vivian Nasaka (Vihiga Queens), Juliet Andipo (Kayole Starlet), Lucy Nato (Defense )

Τερματοφύλακες: Valentine Khwaka (Mathare United Ladies), Pauline Muthakye (Kibera Soccer Ladies), Annette Kundu (AEL Champions), Judith Osimbo (Gaspo Ladies)

.Source