Η Natalia Kuikka ζήτησε σημαντικούς αγώνες προκριματικών EURO

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών της Φινλανδίας ανακοίνωσε το ρόστερ τους για να συμμετάσχουν στον Προκριματικό Πρωταθλήματος Γυναικών UEFA 2022. Ο αμυντικός της Portland Thorns FC, Natalia Kuikka, έχει κληθεί για δύο αγώνες.

Η κυρίαρχη φινλανδική γυναίκα παίκτης της χρονιάς θα ηγηθεί των Boreal Owls κατά της Πορτογαλίας και της Κύπρου. Η Φινλανδία βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση στον Όμιλο E Qualification EURO, ξεπερνώντας την Πορτογαλία με διαφορά γκολ. Η Πορτογαλία και οι Boreal Owls ισοδυναμούν με 16 πόντους.

Η Φινλανδία και η Πορτογαλία έφτασαν στον πρώτο τους αγώνα στα προκριματικά. Οι δύο εθνικές ομάδες συναντιούνται ξανά την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου στο Ελσίνκι στις 8:15 π.μ. (PT). Η νίκη ή η ισοπαλία βάζει τη Φινλανδία στην πρώτη θέση για να προκριθεί στο EUROS. Η ομάδα της πρώτης θέσης σε κάθε ομάδα προκρίνεται αυτόματα και μερικές από τις ομάδες της δεύτερης θέσης κάνουν επίσης. Η Φινλανδία έχει διαφορά γκολ +16 ενώ η Πορτογαλία είναι +7.

Οι Boreal Owls κλείνουν τα προκριματικά εναντίον της Κύπρου, της τελευταίας ομάδας στο γκρουπ. Η Κύπρος έχει σήμερα μηδέν πόντους και διαφορά γκολ -22. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. (PT).

Source