Η NTM θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς.

Ο Τουρκικός Δήμος Λευκωσίας (NTM) έκανε τα απαραίτητα καθήκοντα για τους πολίτες να περάσουν το Νέο Έτος στην πρωτεύουσα Λευκωσία χωρίς προβλήματα και όσον αφορά τις δημοτικές υπηρεσίες, και έλαβε προφυλάξεις και μέτρα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η NTM θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς με τα προγράμματα ρουτίνας εργασίας και το προσωπικό που λειτουργεί Σε αυτό το πλαίσιο, οι κάτοικοι της Λευκωσίας θα μπορούν να αναφέρουν όλα τα αιτήματά τους στην 24ωρη λύση λύσης Alo 185.

Οι ομάδες της Αστυνομίας της NTM θα είναι σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς και θα συνεχίσουν τις συνήθεις επιθεωρήσεις και ελέγχους.

Πριν από το νέο έτος, το NTM Public Health Branch διενήργησε τακτικές επιθεωρήσεις για τους πολίτες να καταναλώνουν φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα σε υγιεινά περιβάλλοντα. Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεών τους, οι ομάδες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας επιθεώρησαν επιχειρήσεις τροφίμων, κομμωτήρια, σαλόνια ομορφιάς, καφετέριες και καφετέριες όσον αφορά τη γενική υγιεινή και τα μέτρα που ελήφθησαν κατά του ιού Covid-19.

Η γενική εργασία συλλογής απορριμμάτων που εκτελείται συνήθως από το LTB Cleaning Branch θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές.

Κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα που βρίσκεται σε υπηρεσία θα είναι σε υπηρεσία στο Νεκροταφείο τουρκικού δήμου Λευκωσίας. Αριθμοί που μπορούν να κληθούν για διαδικασίες ταφής: 22 32030, 22 32033, 0548 834 0582.

Διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμής θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των διακοπών του νέου έτους

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, οι συνδρομητές που χρησιμοποιούν προπληρωμένους μετρητές νερού θα μπορούν να φορτώνουν πίστωση ανά πάσα στιγμή με τις κάρτες τους από τα περίπτερα στην είσοδο του κτηρίου NTM, στο βρεφικό σταθμό LTB και στην οδό Atatürk στο Hamitköy.

επίσης Οι πληρωμές των τιμολογίων υπηρεσιών ύδατος, του φόρου ακίνητης περιουσίας και των ειδοποιήσεων κυκλοφορίας που ανήκουν σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στο NTM πραγματοποιούνται επίσης μέσω πιστωτικής κάρτας από περίπτερα χωρίς επιπλέον κόστος. ή www.ltbonline.org από τον ιστότοπο Μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα.

.Source