Η NTM ξεκινά έργα αποχέτευσης στο Kargı Sokak στο Küçük Kaymaklı

πανό99

LTB Στη γραπτή δήλωση του NTM, το 2020, το οποίο είναι διαφορετικό έτος όσον αφορά τους δήμους λόγω της διαδικασίας επιδημίας κοραναϊού στη χώρα, απόβλητα με το έργο με τιμή προσφοράς 218 χιλιάδες TL, δηλώνοντας ότι θα κλείσει με την προσφορά υποδομής. Οδός KargıΈχει αναφερθεί ότι ένας κύριος σωλήνας αποχέτευσης 300 μέτρων έχει ως στόχο να καλύψει 140 νοικοκυριά. Το έργο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί εντός 100 ημερών.

“ΕΡΓΟ HAM HTKÖY SEWERAGE ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

Στη δήλωση, αναφέρθηκε επίσης ότι ο δήμος έφτασε στο στάδιο του διαγωνισμού για το έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) 45,5 εκατομμυρίων TL (5 εκατομμύρια ευρώ) για το Hamitköy.

Σημειώθηκε ότι ο Πρόεδρος της NTM Mehmet Harmancı δήλωσε ότι η NTM έχει ολοκληρώσει τις ευθύνες της σχετικά με το έργο αποχέτευσης Hamitköy και ότι το στάδιο του διαγωνισμού θα επιτευχθεί όταν τα αρμόδια γραφεία της ΕΕ ολοκληρώσουν τις δικές τους διαδικασίες.

Η δήλωση του Προέδρου Harmancı ότι το NTM θα συνεχίσει χωρίς διακοπή το 2021 για την υλοποίηση του «γιγαντιαίου έργου» που θα περιλαμβάνει 2.100 κτίρια και 3.900 σπίτια.

πανό134

.Source