Η Olivia Attwood αποκαλύπτει ότι «επέζησε» από το COVID-19 και τη γρίπη των χοίρων

Στα χρόνια από τότε που φημίζεται για το Love Island, έγινε γνωστή για τη χρήση του λογαριασμού της στο Instagram ως χώρο για να μοιραστεί ειλικρινά τις σκέψεις της με τους θαυμαστές.

Και η Olivia Atwood έκανε μερικές ακόμη αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στην πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων την Παρασκευή, όταν αποκάλυψε ότι έχει καταπολεμήσει με επιτυχία τόσο το μυθιστόρημα ιού κοραναϊού όσο και τον ιό H1N1, που συνήθως ονομάζεται γρίπη των χοίρων.

Η πρώην αστέρι του Love Island, 29 ετών, εντοπίστηκε να βγαίνει στο χιονισμένο Μάντσεστερ λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση ότι είχε ξεπεράσει και τις δυνητικά σοβαρές ασθένειες.

Survivor: Η Olivia Attwood εντοπίστηκε να βγει στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι είχε πολεμήσει το COVID-19 και τη γρίπη των χοίρων

Survivor: Η Olivia Attwood εντοπίστηκε να βγει στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι είχε πολεμήσει το COVID-19 και τη γρίπη των χοίρων

Παίρνοντας τις ιστορίες της στο Instagram την Πρωτοχρονιά, είπε στους οπαδούς της ότι ο καλύτερος φίλος της νοσηλεύτηκε μετά από προσβολή της γρίπης των χοίρων κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κύπρο, ενώ κατάφερε επίσης να «επιβιώσει Covid».

«Κορίτσια, ο Τόμας Κουκ είπε ότι μην φύγεις, ήμασταν« Όχι, θα είναι καλά ». Όλοι σχεδόν έπιασαν γρίπη των χοίρων », εξήγησε.

«Ο καλύτερος φίλος μου νοσηλεύτηκε στην Κύπρο για περίπου δύο εβδομάδες, έπρεπε να την αφήσουμε και ο μπαμπάς της έπρεπε να βγει και να την φροντίσει.

«Δεν ήταν διασκεδαστικό, οπότε μπορώ να πω ότι επέζησα Covid και γρίπη των χοίρων. Δεν ξέρω αν μου φαίνεται κακό ή καλό για μένα. “

Μεγάλη αποκάλυψη: Ο πρώην αστέρας του Love Island έκανε την αποκάλυψη στις Instagram Stories την Παρασκευή

Μεγάλη αποκάλυψη: Το πρώην αστέρι του Love Island έκανε την αποκάλυψη στις Instagram Stories την Παρασκευή

Η γρίπη των χοίρων είναι ένα σχετικά νέο στέλεχος του ιού της γρίπης που προήλθε από χοίρους, αλλά είναι πρωτογενής εξάπλωση από άτομο σε άτομο.

Όπως και το COVID-19 σήμερα, το H1N1 κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα το 2009, όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στον άνθρωπο και εξαπλώθηκε σε ποσοστό πανδημίας.

Καθώς πολλές από τις κοόρτες αστέρι της πραγματικότητας έσκυψαν τους κανόνες κλειδώματος του Tier 4 για να γεμίσουν τις παραλίες του Ντουμπάι κατά την πρόσφατα ολοκληρωμένη εορταστική περίοδο, η Olivia τράβηξε ένα αναιδές κτύπημα σε αυτές σε μια ξεκαρδιστική δημοσίευση Instagram πριν από τα Χριστούγεννα.

Η τηλεοπτική προσωπικότητα ρωτήθηκε αν είχε σχέδια να ταξιδέψει στα ΗΑΕ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και σε μια απάντηση κοπής είπε ότι θα προτιμούσε να «κολλήσει καρφίτσες στα μάτια της».

Μάχες: Είπε στους οπαδούς ότι ο καλύτερος φίλος της νοσηλεύτηκε μετά από προσβολή της γρίπης των χοίρων ενώ ήταν σε διακοπές στην Κύπρο, ενώ κατάφερε επίσης να «επιβιώσει από τον Κόβιντ»

Μάχες: Είπε στους οπαδούς ότι ο καλύτερος φίλος της νοσηλεύτηκε μετά από προσβολή της γρίπης των χοίρων ενώ ήταν σε διακοπές στην Κύπρο, ενώ κατάφερε επίσης να «επιβιώσει από τον Κόβιντ»

Σημείο αγορών: Το Σάββατο, η προσωπικότητα της τηλεόρασης φάνηκε να πήρε κάποια ψώνια

Σημείο αγορών: Το Σάββατο, η τηλεοπτική προσωπικότητα φάνηκε να πήρε κάποια ψώνια

Κατά τη διάρκεια ενός Q και A με θαυμαστές, η Olivia ρωτήθηκε γιατί δεν περνούσε τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι όπως «όλοι οι άλλοι».

Έγραψε: «Λοιπόν … Λατρεύω το Ντουμπάι … λατρεύω το λατρεύω, γι ‘αυτό και δεσμευτήκαμε εκεί.

«Αλλά … αισθάνεται ότι ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εκεί τώρα και ειλικρινά θα προτιμούσα να κολλήσω τις καρφίτσες στα μάτια μου. Μου λείπουν τα κορίτσια μου όμως xx. “

Αλλού, η Olivia παρακολουθεί τους θαυμαστές της για τις προετοιμασίες του γάμου της στο νέο reality show Olivia Meets Her Match, μπροστά από τα πλούσια νυφικά της με τον αρραβωνιαστικό Bradley Dack.

Βγαίνοντας άνετα με δροσερό στυλ: Ήταν ντυμένη άνετα για την εκδρομή, φορώντας μια γκρι φόρμα με ένα πακέτο fanny Louis Vuitton

Βγαίνοντας άνετα με δροσερό στιλ: Ήταν ντυμένη άνετα για την εκδρομή, φορώντας μια γκρι φόρμα με πακέτο fanny Louis Vuitton

Σε ένα επεισόδιο, το αστέρι της πραγματικότητας αποκάλυψε σε μια έκπληκτη Μπράντλεϊ ότι σκοπεύει να ρίξει μια εντυπωσιακή 200.000 λίρες για το γάμο.

Η εντυπωσιακή αστειεύτηκε ότι θα μπορούσε να αγοράσει μια Lamborghini για την τιμή των πολυτελών γάμων τους, με τον Μπράντλεϋ κανένας να εντυπωσιάσει ότι η σύζυγός του είχε υπερβεί τον προϋπολογισμό.

Μιλώντας στην κάμερα, η Olivia παρατήρησε: «Αν καθίσω και σκεφτώ το γεγονός ότι θα μπορούσα να έχω ένα ολοκαίνουργιο Lamborghini για το κόστος αυτού του γάμου, τότε θα μπορούσα να ακυρώσω αυτόν τον γάμο τώρα.

“Αλλά δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό γιατί … οι αναμνήσεις είναι ανεκτίμητες και όλα αυτά είναι χάλια.”

Nuptials: Αλλού, η Olivia παρακολουθεί τους θαυμαστές της για τις προετοιμασίες του γάμου της στο νέο reality show Olivia Meets Her Match, μπροστά από τα πλούσια νυφικά της με τον αρραβωνιαστικό Bradley Dack

Nuptials: Αλλού, η Olivia παρακολουθεί τους οπαδούς για τις προετοιμασίες του γάμου της στο νέο reality show Olivia Meets Her Match, μπροστά από τα πλούσια νυφικά της με τον αρραβωνιαστικό Bradley Dack

Πόσο?!  Η Ολίβια αποκάλυψε πρόσφατα σε έναν έκπληκτο Μπράντλεϊ ότι σκοπεύει να ρίξει μια εντυπωσιακή 200.000 λίρες στο γάμο

Πόσο?! Η Ολίβια αποκάλυψε πρόσφατα σε έναν έκπληκτο Μπράντλεϊ ότι σκοπεύει να ρίξει μια εντυπωσιακή 200.000 λίρες στο γάμο

.Source