Η Olivia Attwood ισχυρίζεται ότι επέζησε από 2 ιούς μετά την καταπολέμηση του Covid-19 και της γρίπης των χοίρων

Η Olivia Attwood ισχυρίστηκε στους θαυμαστές της ότι «επέζησε» τόσο από το Covid-19 όσο και από τη γρίπη των χοίρων.

Το 29χρονο πρώην αστέρι του Love Island άνοιξε για τη μόλυνση και των δύο ιών στα κοινωνικά μέσα την Πρωτοχρονιά.

Μιλώντας στους 1,9 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Olivia εξήγησε ότι πήγε διακοπές με φίλους, ενώ η γρίπη των χοίρων κυκλοφόρησε τον κόσμο πριν από μερικά χρόνια.

Παραβλέποντας τις συμβουλές των ταξιδιωτικών πρακτόρων, η Ολίβια και οι φίλοι της πήγαν στην Κύπρο όπου κατέληξαν όλοι να προσβληθούν από τη γρίπη των χοίρων.

Το ξανθό αστέρι της πραγματικότητας εξήγησε ότι ο καλύτερος φίλος της κατέληξε ακόμη και στο νοσοκομείο μετά τον ιό.

«Κορίτσια, ο Τόμας Κουκ είπε ότι μην φύγεις, ήμασταν,« Όχι, θα είναι καλά ». Σχεδόν όλοι πιάσαμε γρίπη των χοίρων», είπε.Η Olivia Attwood άνοιξε για δύο «ιούς» που επιβιώνουν

«Ο καλύτερος φίλος μου νοσηλεύτηκε στην Κύπρο για περίπου δύο εβδομάδες, έπρεπε να την αφήσουμε και ο μπαμπάς της έπρεπε να βγει και να την φροντίσει».

Στη συνέχεια, η Ολίβια πρόσθεσε: «Δεν ήταν διασκεδαστικό, οπότε μπορώ να πω ότι έχω επιβιώσει από το Covid και τη γρίπη των χοίρων.

“Δεν ξέρω αν μου φαίνεται κακό ή καλό για μένα.”
Η γρίπη των χοίρων – επίσης γνωστή ως H1N1 – κηρύχθηκε πανδημία το 2009, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την επιδημία μέχρι το 2010.

Ενώ η πανδημία δηλώθηκε επίσημα εκείνο το έτος, η γρίπη των χοίρων συνεχίζει να κυκλοφορεί κάθε χειμώνα και θεωρείται ένας από τους ιούς της εποχικής γρίπης, σύμφωνα με το NHS.

Η τελευταία αποκάλυψη της Olivia για την καταπολέμηση και των δύο ιών ήρθε λίγο μετά τη γιορτή των γενεθλίων του αρραβωνιαστικού της Bradley Dack.

Το αστέρι της πραγματικότητας ξεπέρασε τον σύζυγό του να βρίσκεται σε μια χαριτωμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού γιόρτασε να γίνονται 27 ετών.Η Ολίβια έχει τώρα το δικό της reality show

“Δεν σε αγαπώ μόνο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά σε αγαπώ επίσης και ένα ιδεολογικό ποσό”, έγραψε στο αφιέρωμα των γενεθλίων της.

“Και παρόλο που οι περισσότερες μέρες μου περνούν ως φροντιστής άντρα-παιδιού πλήρους απασχόλησης. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα προτιμούσα να κάνω ισόβια κάθειρξη.”

Έγραψε τη λεζάντα μαζί με μια ηλιόλουστη ανατροπή του ζευγαριού στις διακοπές.

Έχετε μια ιστορία να πουλήσετε; Ελάτε σε επαφή μαζί μας στο webce[email protected] ή καλέστε μας απευθείας στο 0207 29 3303

.Source