Η OneLearn Global ξεκινά, υπόσχεται μια εξατομικευμένη και διαισθητική προσέγγιση στη μάθηση, στην ξηρά και στη θάλασσα

Η OneLearn Global έθεσε το κίνητρο και την έμπνευση στον προϊστάμενο της λίστας προτεραιοτήτων της, καθώς δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετικά διαδραστικά και αποτελεσματικά μαθήματα κατάρτισης μέσω ενός διαισθητικού συστήματος μάθησης επόμενης γενιάς για τους τομείς της ναυτιλίας, της ενέργειας, της φιλοξενίας και της βιομηχανίας.

Η εταιρεία, ένα τμήμα του One Net που είναι μέλος του Fameline Holding Group με έδρα τη Λεμεσό, Κύπρος, ξεκινά σήμερα και υπόσχεται μια βελτιωμένη και ελκυστική, αλλά εξατομικευμένη, ευχάριστη και διαισθητική μαθησιακή εμπειρία μέσω της αποτελεσματικής χρήσης της ψηφιοποίησης.

Το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης παγκόσμιας κλάσης (LMS) της OneLearn Global θα παρέχει εκπαίδευση στο σημείο της ανάγκης, σε όλες τις συσκευές, είτε στην ξηρά είτε στο πλοίο, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του εκπαιδευόμενου και, με τη σειρά του, να οδηγεί την αφοσίωση μέσω πιστοποιήσεων και να απονέμει σήματα για θετική ενθάρρυνση και ανταμοιβή .

Σε αντίθεση με ένα φυσικό περιβάλλον στην τάξη, το OneLearn Global είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα δεδομένης της ευρείας γεωγραφικής εξάπλωσης της πελατειακής της βάσης. Σε μια περίπτωση, οι ναυτικοί μπορούν να μελετήσουν τόσο συγκεκριμένα όσο και συναφή μαθήματα πριν από την επιβίβαση ενός σκάφους ή ως προ-ενταξιακή εκπαίδευση πριν από την απασχόληση.

Ο Nigel Cleave, ανώτερος σύμβουλος της OneLearn Global, δήλωσε ότι το ποιοτικό περιεχόμενο, η εξυπηρέτηση και η προσιτή τιμή αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της OneLearn Global.

«Το βραβευμένο LMS συμμόρφωσης με τον έλεγχο μας προσφέρει σύγχρονες μελλοντικές εμπειρίες έτοιμης μάθησης, ικανότητες κατάρτισης σε ολόκληρη την επιχείρηση και πίνακες ελέγχου με όλες τις πληροφορίες που απαιτούν οι πελάτες μας, οι οποίες, μαζί με μια εμπειρία εκπαιδευόμενων παγκόσμιας κλάσης, θα ενδυναμώσουν τους οργανισμούς τους να παραμείνουν μπροστά Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας έτσι υψηλό ρυθμό απορρόφησης που προκύπτει από αυθεντική διαδραστικότητα και έξυπνο περιεχόμενο.

Nigel Cleave, Ανώτερος Σύμβουλος στο OneLearn Global

«Προσφέρουμε μια εντελώς διαφανή, χωρίς ανοησία, δομή τιμολόγησης με βάση μια ετήσια συνδρομή, χωρίς κρυφές εκπλήξεις. Αυτό που είναι μοναδικό για το σύστημα είναι ότι κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση περιεχομένου στο OneLearn Global LMS, χωρίς απολύτως περιορισμούς ως προς τη συχνότητα των τίτλων που έχουν προσπελαστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής », πρόσθεσε.

Το επόμενο gen LMS της OneLearn Global θέτει τον πελάτη σε έλεγχο κατά την παροχή εξατομικευμένων μαθησιακών εμπειριών στους υπαλλήλους του. Το LMS, σε συνδυασμό με μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη μαθημάτων, όχι μόνο ενθαρρύνει την εξερεύνηση, αλλά επίσης μειώνει το χάσμα δεξιοτήτων για τη διαχείριση ενός εκπαιδευόμενου οικοσυστήματος που είναι δεσμευμένο, συμβατό και ενημερωμένο.

Ο κ. Cleave πρόσθεσε: «Η ελεγχόμενη από τον διαχειριστή εφαρμογή για συνιστώμενη εκπαίδευση ενημερώνει τους χρήστες σας απευθείας στην αρχική σελίδα σχετικά με τα προγράμματα εκμάθησης που ταιριάζουν στα προσόντα τους, καθώς και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εκπαίδευσης του πελάτη. Επιπλέον, μέσω ενός ισχυρού πλαισίου API, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ενσωματώσουν το LMS στις δικές τους πλατφόρμες. Η επωνυμία, η προσαρμογή και η ανάπτυξη περιεχομένου κατά παραγγελία είναι μερικά από τα ισχυρά σημεία της υπηρεσίας μας. “

Προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε τοποθεσία και όταν χρειάζεται περισσότερο, οι χρήστες μπορούν να μελετήσουν με τον δικό τους ρυθμό χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστής, tablet, έξυπνα τηλέφωνα) online και εκτός σύνδεσης και, στη συνέχεια, να ολοκληρώσουν ένα μάθημα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας αξιολόγησης.

Οι ενότητες των μαθημάτων, που εγγυώνται τη συνοχή, μπορούν να επαναλαμβάνονται όσο συχνά απαιτείται. Με το LMS της OneLearn Global, οι πελάτες μπορούν επίσης να δουν ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών στατιστικών και εκπαιδευτικών αναφορών, οι οποίες είναι ιδανικές για ελεγκτικούς σκοπούς.
Πηγή: OneLearn Global

Source