Η Pelin Karahan θα επιστρέψει στην οθόνη σαν μια βόμβα με τη νέα σειρά της, το Cyprus Island Winter

TelevisionGazetesi.com / Λεπτομέρεια – Ο Pelin Karahan, που ήταν στην καρδιά και το μυαλό με τον χαρακτήρα του Aslı στην τηλεοπτική σειρά Kavak Yelleri, είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν διαφορετικούς ρόλους εδώ και πολλά χρόνια.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε σε μια νέα ταινία, γυρίζει για το έργο που ονομάζεται Waves and Traces για λίγο. Δηλώνοντας ότι η διαδικασία λήψης 4 εβδομάδων της ταινίας έχει σχεδόν τελειώσει, ο Pelin Karahan βρίσκεται στην ατζέντα με μια νέα σειρά έργων.

Ο Pelin Karahan, ο οποίος πρωταγωνίστησε με τους Serkan Çayoğlu και Ahmet Kural στην παραγωγή με τίτλο “Cyprus Island Winter”, θα επιστρέψει στη σειρά με ένα πολύ φιλόδοξο έργο που θα αντικατοπτρίζει τη δίωξη του τουρκοκυπριακού λαού μεταξύ του 1964 και του 1974. Με την ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου το 1974, η ιστορία θα τελειώσει.

Σχεδόν 3 χρόνια μετά τη σύντομη τηλεοπτική σειρά Yuvamdaki Enemy, η οποία προβλήθηκε τελευταία φορά το 2018, ο Pelin Karahan αρχίζει να εμφανίζεται ξανά στη σειρά. Οι θαυμαστές περιμένουν ήδη αυτά τα νέα για πολύ καιρό.

Ο ηθοποιός έκανε επίσης δηλώσεις για τα νέα του έργα. Δηλώνοντας ότι ήταν πολύ ενεργητικός στο σετ της ταινίας και αυτός ήταν ο λόγος που εξέπληξε τους γύρω του γι ‘αυτόν τον λόγο, ο Karahan είπε: “Το μου λείπει τόσο πολύ, δουλέψαμε καλά γιατί ήταν καλό για μένα”.

Δηλώνοντας ότι η διαδικασία κορανοϊού ήταν δύσκολη, αλλά πίστευε ότι είχε επιβιώσει καλά επειδή ήταν σε καλή υγεία, ο ηθοποιός έκανε επίσης μια δήλωση για τη νέα σειρά του, το Cyprus Island Winter.

«Η σειρά μας ξεκινά επίσης. Ελπίζω να πάω στην Κύπρο, θα είναι μια καλή σειρά. Όταν έρθει η ώρα, μιλάμε για τις λεπτομέρειες. Ήταν μια σειρά ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά είναι καλό.

Επιθυμώντας την υγεία για το νέο έτος πάνω από όλα, η Pelin Karahan πρόσθεσε ότι εύχεται σε όλους να φτάσουν στα όνειρά τους.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source