Η PFDK απέρριψε το αίτημα της Kayserispor για την άρση της κόκκινης κάρτας και της ποινής του Lennon

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ (AA) – Επαγγελματικός Πειθαρχικός Πίνακας Ποδοσφαίρου της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF), η κόκκινη κάρτα του Hes Cable Kayserispor, Aaron Justin, είδε από τη διπλή κίτρινη κάρτα του Lennon και απέρριψε το αίτημα για εξάλειψη της ποινικής επιβολής.

Στη δήλωση του TFF, ο Hes Kablo Kayserispor δήλωσε ότι εξετάστηκε η αίτηση του Lennon, που έλαβε κόκκινη κάρτα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα μεταξύ της İttifak Holding Konyaspor, “Οι αιτήσεις καρτών μπορούν να αφαιρεθούν μόνο σε περίπτωση σφάλματος στο άτομο και σε άλλες περιπτώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα που είναι δεσμευτικά οι αποφάσεις του διαιτητή. Αποφασίστηκε ότι το αίτημα απορρίφθηκε σχετικά με τον αθλητή του Cable Kayserispor Club Aaron Justin Lennon, καθώς δεν υπήρχε σφάλμα στο άτομο σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν. ” συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source