Η Pfizer επιβεβαιώνει τις δημευθείσες ψεύτικες δόσεις … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Είναι γνωστό ότι περίπου 80 άτομα έλαβαν ψεύτικα εμβόλια, τα οποία προφανώς δεν επηρεάζουν την υγεία, αλλά, φυσικά, δεν προσφέρουν καμία προστασία έναντι του νέου κοροναϊού σε μια κλινική του Μεξικού, σύμφωνα με το The Wall Street Journal.

Αξιωματούχοι του Μεξικού εξήγησαν ότι τα μπουκάλια βρίσκονταν σε ψυγεία, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής των αριθμών παρτίδων φρέσκων ψαριών:

Το κατασχεθέν υγρό στην Πολωνία ήταν ένα είδος καλλυντικών, πιθανώς μια αντιρυτιδική κρέμα, δήλωσε η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία.

«Γνωρίζουμε ότι στο τρέχον πλαίσιο της ευκολίας του ηλεκτρονικού εμπορίου և χώρου և ανωνυμίας που προσφέρει το Διαδίκτυο, υπάρχει αύξηση σε δόλια, πλαστά και άλλα παράνομα εμβόλια, φάρμακα COVID. -19 “, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στο ABC News.

Τον Φεβρουάριο, αξιωματούχοι υγείας στη μεξικανική πολιτεία Nuevo Leon προειδοποίησαν για μια «μυστική» πώληση «φερόμενων COVID-19» εμβολίων, προτρέποντας τους ανθρώπους να μην τα αγοράσουν.

Τον Μάρτιο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για την ανακάλυψη «πλαστών» εμβολίων Pfizer στο Μεξικό και τη συνεχιζόμενη «κυκλοφορία» τους στην περιοχή.

Η Pfizer εξέτασε τις φιάλες και διαπίστωσε ότι δεν περιείχαν εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Γερμανική BioNTech.

“Έχουμε μια πολύ περιορισμένη προσφορά, η οποία θα αυξηθεί καθώς αυξάνουμε την παραγωγή μας καθώς άλλες εταιρείες εισέρχονται στην αγορά εμβολίων. “Εν τω μεταξύ, η τέλεια ευκαιρία παρουσιάζεται στους εγκληματίες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Lev Kubiak στο Wall Street Journal.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι το Μεξικό δοκιμάζει επίσης περίπου 6.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου για το νέο κοροναϊκό Sponnik V, τα οποία κατασχέθηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό την Ονδούρα τον περασμένο μήνα.

Πηγή: in.gr

Source