Η REPX ανακοινώνει την εισαγωγή στην αγορά αναδυόμενων εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου

Λογότυπο REPX

Λογότυπο REPX

Η Reputation Exchange Plc (REPX) ανακοινώνει με ευχαρίστηση την επίσημη εισαγωγή όλων των εκκρεμών μετοχών 3’121’692 στην αγορά αναδυόμενων εταιρειών του ΧΑΚ.

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, 20 Φεβρουαρίου 2021 /EINPresswire.com/ – Η Reputation Exchange Plc (REPX) ανακοινώνει με ευχαρίστηση την επίσημη εισαγωγή όλων των εκκρεμών μετοχών της 3’121’692 στο Αναδυόμενο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) Αγορά.

Η εταιρεία fintech θα διαπραγματεύεται σε τιμή έκδοσης 11,25 ευρώ ανά μετοχή με το σύμβολο “REPX” Stock Trading Symbol και GB00BKMFJ729 Isin Number, με αρχικό όριο αγοράς 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Το REPX είναι μια καινοτόμος εταιρεία που διαταράσσει την παραδοσιακή τραπεζική συνδυάζοντας την τεχνολογία πληρωμών και το πάθος των δισεκατομμυρίων θαυμαστών παγκοσμίως με τα Social Media. Το REPX δημιουργεί για διασημότητες, επηρεαστές, αθλητικές ομάδες, επωνυμίες, εικονικές πόλεις, την ευκαιρία να δημιουργήσουν έσοδα από τη βάση των θαυμαστών τους με μοναδικές προπληρωμένες κάρτες, χρεωστικές κάρτες και πατενταρισμένα ψηφιακά προϊόντα που εξυπηρετούν τους πιστούς τους οπαδούς και τους θαυμαστές τους. Από την αρχή, το REPX επικεντρώθηκε στο να γίνουν οι πιο διάσημοι διασημότητες, Influencers, Sport Teams, Brands και Iconic Cities. Μέχρι σήμερα, η REPX έχει αναπτύξει ένα μεγάλο και αφοσιωμένο χαρτοφυλάκιο Συνεργατών και Μαρκών με αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς κοινωνικών μέσων στον κόσμο. Η REPX έχει δεσμευτεί να διαπραγματεύεται συνεχώς νέες συμφωνίες εταιρικής σχέσης, προκειμένου να αναπτύξει τον αγωγό των συμβάσεών της και να καινοτομήσει δημιουργώντας κοινωνική δέσμευση στην αγορά ηλεκτρονικού χρήματος μέσω των πατενταρισμένων καρτών της.

Αντόνιο Μάτα
Το PUT Exchange Exchange
+39 347 8704397
στείλτε μας email εδώ

.Source