Η Resmiye Canaltay ευχήθηκε επιτυχία στον Yiğitcan Hekimoğlu: “Yiğit rantukç

Ο Resmiye Canaltay ευχήθηκε την επιτυχία του Yiğitcan Hekimoğlu:

Ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Resmiye Canaltay, ευχήθηκε επιτυχία στον εθνικό αθλητή Yiğitcan Hekimoğlu, ο οποίος θα συμμετάσχει στους αγώνες επιλογής ομάδας σημαιών που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αττάλεια. Ο Canaltay είπε, “Τα στήθη μας αυξάνονται καθώς τρέχει ο Yigit.”

Ο Resmiye Canaltay ευχήθηκε την επιτυχία του Yiğitcan Hekimoğlu:

Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Επίσημη CanaltayΕυχόμαστε επιτυχία στον εθνικό αθλητή Yiğitcan Hekimoğlu, ο οποίος θα συμμετάσχει στους Διαγωνισμούς Επιλογής της Ομάδας Σημαίας που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αττάλεια. Ο υπουργός Canaltay είπε καλή τύχη στον Yiğitcan Hekimoğlu, ο οποίος ήταν στην αίθουσα αναμονής των επιβατών, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στο αεροδρόμιο Ercan χθες.

Ο Canaltay, ο οποίος είχε μια συνομιλία με τον Hekimoğlu για λίγο, είπε: «Εύχομαι η επιτυχία του Yiğitcan Hekimoğlu στις ακροάσεις που θα διεξαχθούν αύριο. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να τον δούμε να ανταγωνίζεται στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, που είναι ο κύριος στόχος του “

Σημειώνοντας ότι ο Yiğitcan Hekimoğlu είναι πρότυπο για τη νεολαία της χώρας, ο Canaltay είπε, «Καθώς τρέχει ο Yiğitcan, τα στήθη μας πρήζονται. Καθώς ο Yiğitcan πετυχαίνει, υπάρχει ελπίδα για τους νέους μας. Καθώς ο Yiğitcan παίρνει τη σκηνή, τα παιδιά αυτών των χωρών θέτουν νέους στόχους. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό για την Yiğitcan να πετύχει ».

.Source