Η RoboMarkets προσθέτει νέα αποθέματα στο R Trader και ενημερώνει την πλατφόρμα

LIMASSOL, Κύπρος, 12 Απριλίου 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Μια ευρωπαϊκή εταιρεία επενδύσεων RoboMarkets, που παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε πελάτες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αναφέρει μια ενημέρωση στην πλατφόρμα συναλλαγών πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων του R Trader. Πάνω από 650 νέες μετοχές έχουν προστεθεί παράλληλα με αρκετές καινοτομίες τόσο σε επιτραπέζιες όσο και σε κινητές εκδόσεις R Trader.

Νέα μέσα διαπραγμάτευσης στο R Trader

Πάνω από 650 νέες μετοχές ΗΠΑ CFD και μετοχές ΗΠΑ έχουν προστεθεί αυτό το τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων των IPOs εταιρειών όπως η Airbnb, η Roblox, η Coupang, η Bumble, η Affirm. Νέα μέσα προστίθενται την ημέρα της IPO όταν ξεκινούν οι πρώτες συναλλαγές στο χρηματιστήριο. Επίσης, προστίθενται όλα τα SPAC μέσω των οποίων οι εταιρείες εισέρχονται στην αγορά.

Ενημερώσεις του τερματικού ιστού R Trader

1. Οι κύριες εταιρικές ενέργειες παρουσιάζονται τώρα απευθείας στο γράφημα.

Μια φωτογραφία που συνοδεύει αυτήν την ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/522175e6-5ffc-4d3a-b9e2-d27ced326dc3

2. Οι λογαριασμοί στο τερματικό μπορούν πλέον να αποκρυφθούν.

Μια φωτογραφία που συνοδεύει αυτήν την ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/69e851c3-91d3-4a4e-8647-097813289864

3. Τάι και Πορτογαλικές γλώσσες είναι πλέον διαθέσιμες στο τερματικό.

4. Οι κορυφαίοι ηττημένοι του Ηνωμένου Βασιλείου, οι κερδισμένοι, οι ηγέτες τόμου έχουν προστεθεί.

5. Το ιστορικό παραγγελιών και συναλλαγών μπορεί τώρα να φιλτραριστεί ανά μέσο.

6. Ο χρόνος διακομιστή έχει προστεθεί στο υποσέλιδο και ο χρόνος πελάτη – στις προδιαγραφές Συμβολαίου.

7. Προστέθηκε πλοήγηση πληκτρολογίου από τις λίστες παρακολούθησης.

8. Οι δείκτες και άλλα στοιχεία τεχνολογικής ανάλυσης μπορούν πλέον να διαγραφούν με το πλήκτρο Delete στο πληκτρολόγιο.

Ενημερώσεις R Trader Mobile

1. Προστέθηκε ομαδοποίηση και επεξεργασία λιστών παρακολούθησης.

2. Οι δείκτες και άλλοι τύποι γραφημάτων έχουν προστεθεί στα διαγράμματα.

3. Προστέθηκαν εταιρικές ενέργειες.

“Η πλατφόρμα συναλλαγών πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων του R Trader αναπτύσσεται και βελτιώνεται καθημερινά. Αυτή ήταν η τρίτη μαζική αναβάθμιση των εκδόσεων ιστού και κινητών συσκευών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Έχουμε προσθέσει περισσότερες από 650 νέες μετοχές, συμπεριλαμβανομένων των πιο μοντέρνων εταιρειών που μόλις έχουν έξω IPOs καθώς και όλα τα διαθέσιμα SPAC. Έχουμε βελτιώσει το τμήμα λειτουργίας, εκδίδοντας τις ήδη προγραμματισμένες ενημερώσεις και προσθέτοντας τις μακροχρόνιες ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το έργο με το στρατηγικό μας σχέδιο “, σχολίασε ο Kiryl Kirychenka, Επικεφαλής του έργου R Trader.

Σχετικά με το RoboMarkets
Η RoboMarkets είναι μια εταιρεία επενδύσεων με την άδεια αριθ. 191/13 της CySEC. Η RoboMarkets προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες παρέχοντας στους εμπόρους, οι οποίοι εργάζονται στη χρηματοπιστωτική αγορά, πρόσβαση στις ιδιόκτητες πλατφόρμες συναλλαγών της. Πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της Εταιρείας μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο στη διεύθυνση https://www.robomarkets.com/.

Επαφές πολυμέσων:
Timofey Zuev, PR Manager στο RoboMarkets
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

.Source