Η Saipem και η Hyperion Systems Engineering εγκαινιάζουν νέα εταιρεία
Δημοσιεύτηκε από

Μηχανική υδρογονανθράκων,


Η Saipem και η Hyperion Systems Engineering έχουν ξεκινήσει μια νέα εταιρεία με την επωνυμία SAIPEM-HYPERION Estimated Engineering Ltd, με έδρα την Κύπρο.

Η νέα εταιρεία θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών και μηχανικών για βιομηχανίες ενέργειας και υποδομών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα υποστηρίξει τους πελάτες να ενισχύσουν την επιχείρησή τους και να επιτύχουν τους ενεργειακούς τους στόχους, παρέχοντας έξυπνες, βιώσιμες και χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενεργειακές λύσεις.

Ο Luca Brunetto, Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εμπορικών Στρατηγικών του τμήματος XSIGHT της Saipem, αφιερωμένος στις υπηρεσίες καθορισμού έργων, σχολίασε: «Η νέα εταιρεία επιτρέπει στη Saipem να εδραιώσει την παρουσία της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και να συμβάλει στην ενεργειακή ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό το κοινό έργο με την Hyperion, μια εταιρεία με πολλά χρόνια δραστηριότητας και βαθιά γνώση του τοπικού περιβάλλοντος, δημιουργεί τη βάση για την αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και αυξάνει την ικανότητά μας να παρέχουμε υπηρεσίες στη στρατηγική αγορά EastMed ».

Ο Συμεών Κασιανίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hyperion, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια περιφερειακή μονάδα παραγωγής μηχανικών και υπηρεσιών που θα συνδυάζει την εκτεταμένη και πολύτιμη εμπειρία της Saipem με την πολυετή επιτυχημένη εμπειρία της Hyperion σε προηγμένες λύσεις και εξειδικευμένη μηχανική. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα προόδου για την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κόμβου μηχανικών και υπηρεσιών της Ανατολικής Μεσογείου ».

Ο Σταύρος Σπανός, Ενδιάμεσος Διευθύνων Σύμβουλος της Saipem-Hyperion Eastmed Engineering Ltd, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη της Saipem-Hyperion Eastmed Engineering Ltd. Είμαστε ήδη ανοιχτοί για επιχειρήσεις και ξεκινήσαμε να διερευνούμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες».

Διαβάστε το άρθρο στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.hydrocarbonengineering.com/the-environment/06042021/saipem-and-hyperion-systems-engineering-launch-new-company/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γουίνγουελ

Η Hydrocarbon Engineering θα φιλοξενήσει μια σειρά αποκλειστικών παρουσιάσεων σεμιναρίων από τη Honeywell. Κάθε παρουσίαση θα καθοδηγείται από έναν ειδικό της βιομηχανίας και θα επικεντρώνεται σε μια σειρά θεμάτων γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Honeywell Forge. Μάθετε περισσότερα εδώ »Η Axens ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία της έχει επιλεγεί για το έργο αναβάθμισης του διυλιστηρίου Basrah στο Ιράκ.


.Source