Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy M02s στην Ινδία με τιμή κάτω των 10.000 ₹

Νέο Δελχί, σε μια προσπάθεια να σταθεροποιήσει τη θέση του στο προσιτό τμήμα το 2021, Samsung είναι έτοιμο να παρουσιάσει M02s smartphone σε Ινδία την επόμενη εβδομάδα η τιμή θα είναι κάτω από 10.000 ₹.

Αξιόπιστες πηγές του κλάδου ανέφεραν το Σάββατο ότι Γαλαξίας Το M02s είναι πιθανό να διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών και θα διαθέτει τεράστια μπαταρία 5000mAh.

Το πρώτο smartphone της Samsung το 2021 θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 450 και θα διατίθεται σε δύο παραλλαγές των 32 GB και 64 GB, σε συνδυασμό με 3 GB και 4 GB RAM.

Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που ένα smartphone Galaxy με 4GB RAM θα ​​έχει τιμή κάτω των 10.000 ₹ στην Ινδία, σύμφωνα με τις πηγές.

Το Galaxy M02s θα είναι διαθέσιμο στο Amazon.in καθώς και σε καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα.

Το χαρτοφυλάκιο Galaxy M της Samsung σημείωσε εξαιρετική επιτυχία στην Ινδία, βοηθώντας την εταιρεία να φτάσει στην κορυφαία κατάταξη το τρίτο τρίμηνο πέρυσι.

Διαφήμιση


Σχεδιασμένο για νέους χιλιετούς καταναλωτές και Gen Z, το «M» σειρά κυκλοφόρησε το πρώτο τρίμηνο του 2019 και έγινε αμέσως επιτυχία στη χώρα.

Η Samsung πούλησε 15 εκατομμύρια smartphone σειράς «M» στην Ινδία το 2020, με ακαθάριστη αξία εμπορευμάτων (GMV) 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Samsung σημείωσε ισχυρή αύξηση YoY κατά 38% το τρίτο τρίμηνο με αποστολές ρεκόρ 12,1 εκατομμυρίων μονάδων.

Η Ινδία έγινε η μεγαλύτερη αγορά smartphone της Samsung παγκοσμίως, μπροστά από τις ΗΠΑ το τρίτο τρίμηνο, αντιπροσωπεύοντας το 15% των παγκόσμιων αποστολών της, σύμφωνα με το IDC.

Το διαδικτυακό κανάλι αντιπροσώπευε το 43% των αποστολών της Samsung, παρατηρώντας άνευ προηγουμένου αύξηση στο τρίτο τρίμηνο με τα Galaxy M21 και M31 να εμφανίζονται στα κορυφαία 5 online μοντέλα σε εθνικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επερχόμενα smartphone στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2021
Από την Amazon που αγοράζει την Κύπρο έως τη Γερμανία που διασώζει τη Γαλλία – εδώ είναι δέκα από τις πιο «εξωφρενικές» προβλέψεις για το 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Το σχέδιο της Kia Motors 2021 περιλαμβάνει 11 εκτοξεύσεις ηλεκτρικών οχημάτων but— αλλά η Ινδία μπορεί να χρειαστεί να περιμένει περισσότερο


.Source