Η Sazka ομαδοποιεί τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου υπό νέα μάρκα Allwyn εν μέσω προσφοράς λαχειοφόρων αγορών

Ο πανευρωπαϊκός γίγαντας λαχειοφόρων αγορών και τυχερών παιχνιδιών Sazka Group πρόκειται να ενώσει τις δραστηριότητές του στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα «Allwyn» καθώς υποβάλλει προσφορές για την τελευταία άδεια National Lottery της χώρας.

Η νέα μάρκα Allwyn θα ομαδοποιήσει τις επιχειρήσεις της Sazka στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια ενιαία ομπρέλα. Το 2019, ο πάροχος δημιούργησε περισσότερα από 17,0 δισ. Ευρώ (14,7 δισ. £ / 20,5 δισ. Δολάρια), σε ένα δίκτυο 63.000 σημείων πώλησης και σε ορισμένες ψηφιακές πλατφόρμες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Allwyn θα λειτουργήσει μαζί με άλλες επιχειρήσεις της Sazka που δραστηριοποιούνται στην Τσεχική Δημοκρατία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Αυστρία. Η νέα μάρκα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία North που εδρεύει στο Λονδίνο.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία μας σε όλη την Ευρώπη και ελπίζω να συνεχίσω αυτό το ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζοντας τη δημιουργία του Allwyn για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sazka Robert Chvátal.

«Από το 2013, το ιστορικό μας μίλησε για τον εαυτό του: τεράστια αύξηση πωλήσεων, περισσότεροι άνθρωποι παίζουν, δισεκατομμύρια πίσω στις κυβερνήσεις για καλές αιτίες και μια ισχυρή προσέγγιση για την προστασία των παικτών. Η Allwyn μπορεί να φέρει το ίδιο είδος καινοτόμου σκέψης και επιτυχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. “

Η κυκλοφορία της μάρκας έρχεται σε μια στιγμή που η Sazka υποβάλλει προσφορά για την τέταρτη άδεια Εθνικής Λοταρίας του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την έναρξη του διαγωνισμού από τη Βρετανική Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών τον περασμένο Αύγουστο.

Η Sazka ανακοίνωσε την πρόθεσή της να υποβάλει προσφορά τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από την ιταλική εταιρεία λοταρίας Sisal και την Sugal & Damani της Ινδίας. Ο κατεστημένος Camelot συμπλήρωσε επίσης το ερωτηματολόγιο επιλογής της Επιτροπής τζόγου, αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει εάν υποβάλλει προσφορά για την προσφορά.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η Allwyn διόρισε επίσης την Amanda Horton-Mastin στο συμβουλευτικό συμβούλιο προσφορών της. Ο Horton-Mastin είναι ο τωρινός διευθύνων σύμβουλος της τοπικής κοινότητας οργανισμού Semble και στο παρελθόν πέρασε περισσότερα από 20 χρόνια με τη βρετανική φιλανθρωπική ομάδα Comic Relief.

Ο Horton-Mastin ενώνει τους Justin King, Brent Hoberman και Charles Garland, υπό την ηγεσία του προέδρου Allwyn, Sir Keith Mills.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Allwyn βοηθώντας την National Lottery να στηρίξει το Ηνωμένο Βασίλειο στην ανοικοδόμηση μετά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πανδημίας», δήλωσε ο Horton-Mastin.

«Η Εθνική Λοταρία και οι διανομείς της έχουν ένα εξαιρετικό ρεκόρ χρηματοδότησης ζωτικών έργων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τόσο σε κοινότητες όσο και σε τομείς τέχνης, αθλητισμού και κληρονομιάς».

Ο Chair Mills πρόσθεσε: «Με τους καινοτόμους συνεργάτες να συμμετέχουν ακόμη, έναν έμπειρο διαχειριστή στο Sazka Group – τον κορυφαίο χειριστή λαχειοφόρων αγορών της Ευρώπης – και ένα εντυπωσιακό συμβουλευτικό συμβούλιο που περιλαμβάνει τους Justin King και Brent Hoberman, η Allwyn δημιουργεί μια συναρπαστική μελλοντική πρόταση για τη βρετανική αγορά “

Source