Η Serkan Çayoğlu έριξε τον εραστή της Özge Gürel σε ένα ντους αγάπης από μίλια μακριά!

Televizyongazetesi.com/Detay – Ο Serkan Çayoğlu και ο Özge Gürel, που ήταν συνεργάτες στην τηλεοπτική σειρά Kiraz Mevsimi, που μεταδόθηκε στην Fox TV το 2014-2015, άρχισαν να βιώνουν αγάπη με αυτήν τη σειρά. Οι δύο παίκτες, που βρίσκονται σε μια ευτυχισμένη σχέση για 6 χρόνια, βιώνουν επί του παρόντος έναν αναγκαστικό χωρισμό. Ο κ. False, που έπαιξε ο Özge Gürel με τον Can Yaman, έκανε τον τελικό, αλλά ο Serkan Çayoğlu πυροβόλησε για τη νέα του σειρά.

Όταν η σειρά Yeni Hayat του Çayoğlu, η οποία πυροβολήθηκε για τον Kanal D, κάνει νωρίς τον τελικό, παίζει στη σειρά Once Upon a Time Cyprus, η οποία ξεκίνησε να γυρίζει μετά το νέο έτος. Ο Çayoğlu είναι αυτή τη στιγμή στην ΤΔΒΚ για τα γυρίσματα της σειράς. Η σειρά, με πρωταγωνιστές τον Pelin Karahan, τον Gülfer Özdemir και τον Ahmet Kural, θα μεταδοθεί στο TRT1.

Υπάρχει μια φρενήρη διαδικασία λήψης για τη σειρά αυτή τη στιγμή. Στη σειρά περιοχών Once Upon a Time in Cyprus, ο Serkan Çayoğlu παίζει έναν αξιωματικό πληροφοριών που ονομάζεται Ankaralı.

Η Serkan Çayoğlu δεν μπορούσε να είναι με τον εραστή της Özge Gürel, που γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της στις 5 Φεβρουαρίου. Η gezge Gürel, που ζει στην Κωνσταντινούπολη, ήταν ευχαριστημένη με την έκπληξη που έκανε ο εραστής της Çayoğlu.

Ο Serkan Çayoğlu δήλωσε για άλλη μια φορά την αγάπη του στον εραστή του από μίλια μακριά με τα δώρα του. Η gezge Gürel μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία, συνοδευόμενη από λουλούδια διακοσμημένα με μπαλόνια, στη σελίδα του Instagram.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε επίσης την ίδια φωτογραφία και έριξε τη σημείωση «Περιέχει υπερβολική λαχτάρα». Εν τω μεταξύ, ο Serkan Çayoğlu δημοσίευσε μια ανάρτηση στη σελίδα του Instagram.

Η Çayoğlu, που δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί τους, γιόρτασε τα γενέθλια του εραστή της με τα λόγια της γεμάτα αγάπη. Εδώ είναι η ανάρτηση:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source