Η Silversea μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή στην ιστιοπλοΐα

Η Silversea Cruises άνοιξε τις πωλήσεις της σε ολοκαίνουργια ταξίδια Ασημένιο φεγγάρι προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από την Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021. Η κρουαζιερόπλοια αποκάλυψε μια συλλογή από εννέα ταξίδια – κάθε 10 ημέρες σε μήκος – που θα ταξιδέψουν μετ ‘επιστροφής από τον Πειραιά (Αθήνα), λαμβάνοντας τα ελληνικά νησιά ως Σαντορίνη, Η Πάρος, η Μύκονος και η Κρήτη, μεταξύ άλλων, καθώς και η Χάιφα (Ισραήλ) και η Κύπρος.

Για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, θα επιτρέπεται στους επισκέπτες να εγκαταλείπουν το πλοίο μόνο στις επαληθευμένες εκδρομές της Silversea, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στον ναύλο – μία συμπεριλαμβάνεται στην ακτή την ημέρα, από μια επιλογή σε κάθε λιμάνι – με premium επαληθευμένες εμπειρίες στην ακτή διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση. Προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα συνδυασμού ταξιδιών για εκτεταμένη εξερεύνηση, η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα δείγματα δρομολογίων:

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιάς (Αθήνα) – 18 Ιουνίου-28 Ιουνίου

Δωρεάν πολυτελές ταξιδιωτικό ενημερωτικό δελτίο

Σας αρέσει αυτή η ιστορία; Εγγραφείτε στο The Dossier

Το μοναδικό ενημερωτικό δελτίο του Luxury Travel Advisor, που καλύπτει μοναδικούς προορισμούς και ειδήσεις προϊόντων για εύπορους ταξιδιώτες. Παραδίδεται κάθε Τρίτη & Πέμπτη.

Ασημένιο φεγγάριΤο εναρκτήριο ταξίδι θα αναχωρήσει από τον Πειραιά (Αθήνα) στις 18 Ιουνίου, καλώντας στη Σύρο, την Πάρο, την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Λεμεσό, το Ηράκλειο και τη Μύκονο, πριν επιστρέψει στον Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου. Στη Λεμεσό, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την Πέτρα του Ρομίου , ή «Aphrodite’s Rock», τα ψηφιδωτά της Πάφου στη Βουλή του Διονύσου και τον Τάφο των Βασιλέων του 3ου αιώνα. Μια επαληθευμένη εμπειρία στην ακτή στη Ρόδο θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες στην περιτοιχισμένη Παλιά Πόλη, το Παλάτι των Μεγάλων Δασκάλων, τη Λεωφόρο των Ιπποτών και το Αρχαιολογικό Μουσείο, μεταξύ άλλων. Δύο μέρες στη θάλασσα θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να απολαύσουν ό, τι υπάρχει στο πλοίο Ασημένιο φεγγάρι. Ο Πρέσβης του Προέδρου της Silversea στην Ενετική Εταιρεία, Fernando Barroso de Oliveira, θα συνοδεύσει τους επισκέπτες στο ταξίδι.

Πειραιάς (Αθήνα) προς Πειραιάς (Αθήνα) – 28 Ιουνίου-8 Ιουλίου

Μετά την αναχώρηση του Πειραιά (Αθήνα) στις 28 Ιουνίου, οι επισκέπτες ταξιδεύουν στο πλοίο Ασημένιο φεγγάρι θα περάσει μια μέρα στη θάλασσα. Αφού ανακαλύψουν τις απολαύσεις της Λεμεσού στην Κύπρο, οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στο Ashdod (Ιερουσαλήμ) και τη Χάιφα (Nazareth) στο Ισραήλ, προτού ταξιδέψουν στη Ρόδο, στον Άγιο Νικόλαο και στον κόλπο της Σούδας στην Κρήτη και στη Σαντορίνη. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο ιερά και σημαντικά μνημεία της ιστορίας στην Ιερουσαλήμ, όπως το Δωμάτιο του Τελευταίου Δείπνου, τον Τάφο του Βασιλιά Δαβίδ και το Αβαείο του Ντόρμις, ενώ περιηγούνται στην Παλιά Πόλη. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης χρόνο να απολαύσουν το τοπίο και την χαλαρή ζωή του χωριού στην Οία της Σαντορίνης.

Ασημένιο φεγγάρι

Παραδόθηκε τον Οκτώβριο 2020, Ασημένιο φεγγάρι έχει λιγότερες από 300 σουίτες και αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη σχεδόν 1 προς 1. Μεταξύ των οκτώ ιδεών εστιατορίων είναι το νέο SALT Kitchen, το οποίο θα σερβίρει τοπικά εμπνευσμένη κουζίνα ως ένας από τους τρεις νέους χώρους για να περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα SALT της Silversea. Υπάρχει επίσης το SALT Bar και το SALT Lab – το πρώτο θα σερβίρει στους επισκέπτες κοκτέιλ, οινοπνευματώδη ποτά και άλλα ποτά εμπνευσμένα από τον προορισμό που επισκέπτεται, ενώ το τελευταίο είναι μια δοκιμαστική κουζίνα που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να αποκτήσουν τα καλύτερα συστατικά από το περιοχή.

Υποχρεωτικό πλήρους εμβολιασμού

Η Silversea ανακοίνωσε νωρίτερα τον Απρίλιο ότι οι πλήρεις εμβολιασμοί θα είναι υποχρεωτικοί για τους επισκέπτες και το πλήρωμα Ασημένιο φεγγάρι στην Ελλάδα. Τα πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από το Πανελλήνιο Πανελλήνιο της Royal Caribbean Group και το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας περιλαμβάνουν βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής, αυξημένη διήθηση αέρα. Υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. και ενισχυμένες ιατρικές ομάδες Ασημένιο φεγγάρι.

Σχετικά Άρθρα

Το Crystal Endeavour’s 2021 Iceland Voyages είναι πλέον ανοιχτό για κράτηση

Το Viking συνεχίζει την επανεκκίνηση με τα ταξίδια των Βερμούδων, της Ισλανδίας και του ΗΒ

Windstar για να απαιτήσει απόδειξη του εμβολιασμού για τους επισκέπτες να πλέουν

Το Regent Seven Seas Cruises αποκαλύπτει 13 θεματικά ταξίδια το 2021-22

.Source