Η Silversea Cruises αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην ιστιοπλοΐα | 2021-04-15 | Δελτία Τύπου

ΜΟΝΑΚΟ , 15 Απριλίου 2021 / PRNewswire / – Με τη ζήτηση στο υψηλό όλων των εποχών, η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα πωλήσεις σε ολοκαίνουργια ταξίδια στο πλοίο Ασημένιο φεγγάρι προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από Ελλάδα από 18 Ιουνίου 2021 . Η κορυφαία γραμμή πολυτελείας κρουαζιέρας αποκάλυψε μια συλλογή από εννέα ταξίδια – κάθε 10 μέρες σε μήκος – που θα ταξιδέψουν μετ ‘επιστροφής από τον Πειραιά ( Αθήνα ), λαμβάνοντας πολλά Η Ελλάδα πιο όμορφους προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και Κρήτη , μεταξύ άλλων, καθώς και Χάιφα ( Ισραήλ ) και Κύπρος .

“Όλη η ομάδα στο Silversea, οι συνάδελφοί μας στο Royal Caribbean Group και οι πιστοί μας επισκέπτες περιμένουν για αυτά τα απίστευτα νέα για πάνω από ένα χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε γενικές πωλήσεις στα νέα μας Ασημένιο φεγγάρι δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο “, λέει Roberto Martinoli , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises. “Οι φιλοξενούμενοί μας λαχταρούν να συνεχίσουν τα ταξίδια τους, όπως αποδεικνύεται από την άνευ προηγουμένου απαίτηση που καταγράφουμε αυτήν τη στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους παρουσιάζουμε στην όμορφη νέα ναυαρχίδα μας Ασημένιο φεγγάρι , καθώς ταξιδεύουν βαθιά Ελλάδα , Ισραήλ , και Κύπρος . Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας Silversea και των πολύτιμων προσκεκλημένων μας, εκφράζουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας Η Ελλάδα Αξιότιμε Υπουργέ Χάρι Θεοχάρης , Υπουργείο Τουρισμού – Ελληνική Δημοκρατία; λιμενικές αρχές · και άλλα διοικητικά όργανα για την πολύτιμη υποστήριξή τους και το άνοιγμα τους στη συνεργασία. Ελλάδα από καιρό αποτελεί βασικό προορισμό για τη γραμμή κρουαζιέρας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την ιστιοπλοΐα σε αυτό το υπέροχο μέρος του κόσμου. ”

“Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της επανεκκίνησης της Silversea Cruises από Ελλάδα , λέει ο αξιότιμος Υπουργός Χάρι Θεοχάρης Για άλλη μια φορά, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους όμορφους μας προορισμούς και να δημιουργήσουν αναμνήσεις για να διαρκέσουν μια ζωή. Υποστηρίζουμε πλήρως την επανέναρξη της κρουαζιέρας, καθώς αποτελεί έναν πολύ σημαντικό πυλώνα της τουριστικής μας στρατηγικής. ”

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΠΡΟΣ , ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

Κατά την εναρκτήρια σεζόν της, η νέα ναυαρχίδα της Silversea Ασημένιο φεγγάρι θα ταξιδέψει βαθιά στην Ανατολική Μεσόγειο, καλώντας σε πολλούς από τους ομορφότερους προορισμούς της περιοχής. Για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, θα επιτρέπεται στους επισκέπτες να αφήνουν το πλοίο μόνο στις επαληθευμένες εκδρομές της Silversea στην ακτή, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στον ναύλο – μία συμπεριλαμβάνεται στην ακτή την ημέρα, από μια επιλογή σε κάθε λιμάνι – με διαθέσιμες premium επαληθευμένες εμπειρίες στην ακτή με επιπλέον χρέωση. Προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα συνδυασμού ταξιδιών για εκτεταμένη εξερεύνηση, η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα δείγματα δρομολογίων:

 • Πειραιάς ( Αθήνα ) στον Πειραιά ( Αθήνα ) – 18 Ιουνίου-28 Ιουνίου

  Ασημένια Σελήνη παρθενικό ταξίδι θα αναχωρήσει από τον Πειραιά ( Αθήνα ) επί 18 Ιουνίου , καλώντας σε μερικά από τα Η Ελλάδα και Κύπρος’ πιο όμορφους προορισμούς, όπως η Σύρος, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Λεμεσός, το Ηράκλειο και η Μύκονος, πριν επιστρέψουν στον Πειραιά ( Αθήνα ) επί 28 Ιουνίου . Στη Λεμεσό, το αρχαίο μεγαλείο του Κύπρος θα ζωντανεύουν καθώς οι επισκέπτες ανακαλύπτουν την Πέτρα του Ρομίου ή το «Aphrodite’s Rock», τα συναρπαστικά ψηφιδωτά της Πάφου στο House of Dionysos και τα 3 rd -εκατομμυριακός τάφος των Βασιλέων. Μια επαληθευμένη ακτή στη Ρόδο θα ξεκλειδώσει το μεσαιωνικό παρελθόν του προορισμού, με τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν στο παρελθόν στην περιτοιχισμένη Παλιά Πόλη, το Παλάτι των Μεγάλων Δασκάλων, τη Λεωφόρο των Ιπποτών και το Αρχαιολογικό Μουσείο, μεταξύ άλλων συναρπαστικών στιγμών. Δύο μέρες στη θάλασσα θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τους αξιοσημείωτους εμπλουτισμούς τους Ασημένιο φεγγάρι , συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ξεκλειδώθηκαν μέσω του νέου προγράμματος SALT, το οποίο θα μεταφέρει τους επισκέπτες βαθύτερα σε κάθε προορισμό, παρουσιάζοντας τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες σχετικά με το φαγητό και το ποτό. Ο Πρέσβης του Προέδρου της Silversea στην Ενετική Εταιρεία, Φερνάντο Μπαρόσο ντε Ολιβέιρα , θα συνοδεύσει τους επισκέπτες σε αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι, που θα ξανασυνδεθεί ευχαρίστως με την οικογένεια Silversea.
 • Πειραιάς ( Αθήνα ) στον Πειραιά ( Αθήνα ) – 28 Ιουνίου-8 Ιουλίου

  Μετά την αναχώρηση του Πειραιά ( Αθήνα ) επί 28 Ιουνίου , οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο πλοίο Ασημένιο φεγγάρι θα περάσει μια μέρα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας κάτω από τον ζεστό ήλιο της Μεσογείου – ίσως με ένα κοκτέιλ στο κατάστρωμα της πισίνας. Αφού ανακαλύψατε τις απολαύσεις της Λεμεσού στο Κύπρος , οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στο Ashdod ( Ιερουσαλήμ ) και Χάιφα (Ναζαρέτ) σε Ισραήλ , πριν ταξιδέψετε στη Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο και Ο κόλπος της Σούδας σε Κρήτη και τη Σαντορίνη. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικούς από τους πιο ιερούς και σημαντικούς ιστότοπους της ιστορίας Ιερουσαλήμ , συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας του τελευταίου δείπνου, ο τάφος του Βασιλιάς Δαβίδ , και το Dormition Abbey, ενώ περιοδεύει στην Παλιά Πόλη. Εντυπωσιακό τοπίο και χαλαρή ζωή στο χωριό περιμένουν στην Οία της Σαντορίνης, που θεωρούνται από πολλούς ως η πιο γραφική πόλη των Κυκλάδων.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ : ΩΡΕΣ ΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙ

Παραδόθηκε στις Οκτώβριος 2020 , Ασημένιο φεγγάρι ωθεί τα όρια του εξαιρετικά πολυτελούς, συναρπαστικού ταξιδιού ως το καλύτερο πλοίο της κατηγορίας της. Παίρνοντας έμπνευση από το αδελφό της πλοίο Ασημένια μούσα , Ασημένιο φεγγάρι θα διατηρήσει την οικειότητα των μικρών πλοίων και ευρύχωρα καταλύματα με σουίτες που είναι ορόσημα της εμπειρίας του Silversea, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στοιχεία καινοτομίας και μια σειρά από βελτιώσεις.

Με λιγότερες από 300 σουίτες, εξατομικευμένη υπηρεσία και αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη περίπου 1: 1, Ασημένιο φεγγάρι προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα άνεσης και φυσικής απόστασης για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδεύουν με ακλόνητη εμπιστοσύνη. Μεταξύ των οκτώ διαφορετικών εννοιών του εστιατορίου είναι η νέα κουζίνα SALT, η οποία θα σερβίρει κουζίνα εμπνευσμένη από την περιοχή ως ένας από τους τρεις νέους χώρους για να περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα SALT της Silversea. Αλλού, οι επισκέπτες θα συνεχίσουν τη γαστρονομική ανακάλυψη των πλουσιότερων πολιτισμών τροφίμων και ποτών της Ανατολικής Μεσογείου στο SALT Bar και στο SALT Lab – το πρώτο από τα οποία θα σερβίρει κοκτέιλ, οινοπνευματώδη ποτά και άλλα ποτά εμπνευσμένα από τον προορισμό που επισκέπτεται, ενώ το τελευταίο είναι δοκιμαστική κουζίνα που θα επιτρέψει στους επισκέπτες να αποκτήσουν τα καλύτερα υλικά από την περιοχή.

ΠΛΗΡΕΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΓΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πλήρεις εμβολιασμοί θα είναι υποχρεωτικοί για τους επισκέπτες και το πλήρωμα Ασημένιο φεγγάρι σε Ελλάδα , αποτελώντας μέρος ενός περιεκτικού, πολυστρωματικού συνόλου πρωτοκόλλων που υποστηρίζονται από την επιστήμη, τα οποία, εγκεκριμένα από το Πανελλήνιο Υγιές Πανελλήνιο του Ομίλου της Royal Caribbean και το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, θα βοηθήσουν στη διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, του πληρώματος και των επισκέψεων κοινότητες. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει βελτιωμένες διαδικασίες υγιεινής, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας στα ταξίδια. αυξημένη διήθηση αέρα για να εξασφαλιστεί η παροχή φρέσκου και φιλτραρισμένου αέρα από εξωτερικούς χώρους · Υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. και ενισχυμένες ιατρικές ομάδες Ασημένιο φεγγάρι . Η Silversea θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και τις υγειονομικές αρχές για να αναπτύξει τις διαδικασίες υγείας και ασφάλειας, καθώς εκδίδονται νέες συστάσεις για την υγεία και καθώς προχωρά η υγρή κατάσταση.

Μέρος της δέσμευσης της Silversea να παρέχει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και να προστατεύει την ευημερία των επισκεπτών, τους επισκέπτες που ταξιδεύουν Ασημένιο φεγγάρι θα επωφεληθεί από την πρόσφατα ενισχυμένη all-inclusive προσφορά της κρουαζιέρας, η οποία, καθώς και πτήσεις μετ ‘επιστροφής οικονομικής θέσης * και δωρεάν, επαληθευμένες εκδρομές στην ακτή σε κάθε λιμάνι, περιλαμβάνει:

 • Νυχτερινές διακοπές ξενοδοχείου πριν και μετά την κρουαζιέρα ή ξενοδοχείο ημέρας, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων του προγράμματος Silversea
 • Μεταφορές
 • Χειρισμός αποσκευών
 • Υπηρεσία μπάτλερ σε κάθε κατηγορία σουιτών
 • Επιχρίσματα επί του σκάφους
 • Πολλά ανοιχτά εστιατόρια, που σερβίρουν ποικίλη κουζίνα και 24ωρη υπηρεσία φαγητού στη σουίτα
 • Βιώσιμο χαβιάρι κατά παραγγελία 24 ώρες την ημέρα
 • Ποτά στη σουίτα και σε ολόκληρο το πλοίο, συμπεριλαμβανομένων σαμπάνιας και επιλεγμένων κρασιών, premium αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και άλλα
 • Απεριόριστο Wi-Fi

Δείτε όλα τα ταξίδια στη νέα συλλογή:

https://www.silversea.com/lp-silversea-return-to-sailing.html

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της Silversea:

https://www.silversea.com/lp-silversea-hrts-consumer.html

Η πολιτική «Cruise with Confidence» της Silversea και οι προστατευτικές της COVID-19 επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση με απόλυτη ηρεμία. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες:

https://www.silversea.com/temporary-amindo-to-cancellation-policy.html

Σημείωση: Όλα τα δρομολόγια υπόκεινται σε αλλαγές με βάση διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.silversea.com/health-and-travel-notice.html για τις τελευταίες συμβουλές υγείας και ταξιδιού που σχετίζονται με τα ταξίδια κρουαζιέρας.

* Οι αναβαθμίσεις Business Class διατίθενται με πλήρη χρέωση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Διατίθεται επίσης πίστωση μη χρήσης.

Σχετικά με το Silversea

Μέρος του Royal Caribbean Group, το Silversea Cruises αναγνωρίζεται ως καινοτόμος στον κλάδο των πολυτελών κρουαζιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες ανέσεις μεγάλων πλοίων στα οικεία σκάφη με όλες τις σουίτες: Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse και Ασημένιο φεγγάρι – όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια ατμόσφαιρα ευχάριστης και απλής κομψότητας. Με τη συμπερίληψη των πλοίων αποστολής Silver Origin, Silver Explorer, και Ασημένιο σύννεφο Τα δρομολόγια της Silversea καλύπτουν και τις επτά ηπείρους και διαθέτουν πολυτελείς κρουαζιέρες παγκοσμίως στη Μεσόγειο, την Καραϊβική , το Γκαλαπάγκος, και οι δύο Πολικές Περιοχές, και εκατοντάδες συναρπαστικοί προορισμοί στο μεταξύ. Η Silversea προσβλέπει επίσης στην κυκλοφορία τριών νέων υπερπολυτελών πλοίων: Ασημένια Αυγή και δύο πλοία κατηγορίας Evolution. Περιηγηθείτε στο blog της Silversea, Ανακαλύπτω και εγγραφείτε για να λαμβάνετε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Cision Προβολή πρωτότυπου περιεχομένου για λήψη πολυμέσων: http://www.prnewswire.com/news-releases/silversea-cruises-unveils-details-on-its-long-awaited-return-to-sailing-301269684.html

ΠΗΓΗ Silversea Cruises

Source