Η Sycamore Entertainment και η τηλεόραση SEGI έχουν εγκριθεί επίσημα ως συνεργάτες Amdocs / Vubiquity OTCBB: SEGI

HOLLYWOOD, 17 Φεβρουαρίου 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Η Sycamore Entertainment (SEGI) ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι έχει εγκριθεί από την Amdocs ως συνεργάτης για περιεχόμενο μέσω της θυγατρικής της Vubiquity.

Το VUBIQUITY, μέρος του τμήματος Amdocs Media της Amdocs (NASDAQ: DOX), προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο στους θεατές σε οποιαδήποτε οθόνη, συσκευή ή πλατφόρμα. Με ένα ευρύ παγκόσμιο δίκτυο πελατών, οι κορυφαίοι κάτοχοι περιεχομένου στον κόσμο (Major Studios, Indie Studios, TV Networks & Digital First Networks) και οι πάροχοι υπηρεσιών βίντεο (OTT, Mobile, Cable, Satellite, Telco) επέλεξαν το VUBIQUITY για να προσφέρουν ψυχαγωγικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο. Η VUBIQUITY έχει γραφεία στο Λος Άντζελες, το Τορόντο, το Λονδίνο και την Κύπρο.

«Η αποδοχή μας στην οικογένεια Amdocs αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και των ετών οικοδόμησης σχέσεων των ομάδων μας στη βιομηχανία». λέει ο Edward Sylvan, Διευθύνων Σύμβουλος της Sycamore. Συνεχίζει να λέει, «Έχουμε την τιμή να εγκριθεί ως συνεργάτης. Βάζει SEGI.TV σε ίσους όρους ανταγωνισμού με όλες τις άλλες ταινίες κορυφαίας κατηγορίας, επειδή έχουμε πλέον πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και την τηλεόραση πρώτης προβολής. “

Οι πελάτες Vubiquity περιλαμβάνουν τους Warner Brothers, Walt Disney, Verizon, Metro Goldwyn Meyer MGM, NBCUniversal, Lionsgate, μεταξύ άλλων και είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος συγκεντρωτής περιεχομένου για παρόχους υπηρεσιών βίντεο και υπηρεσίες OTT.

Το SEGI.TV εκτελείται σε ροή σε Roku, Amazon Fire TV, Apple TV και θα είναι σε Apple IOS, Samsung Smart Television, Google Android στις αρχές του 2021.

Οι επενδυτές μπορούν επίσης να ακολουθήσουν το Sycamore στο: Facebook: Sycamore Entertainment, Twitter: Sycamorefilms
Sycamore Επικοινωνία: (206) 502-2312 ή email: [email protected]

Σχετικά με το Sycamore Entertainment Group. (SEGI):
Η Sycamore Entertainment είναι μια διαφοροποιημένη εταιρεία ψυχαγωγίας που ειδικεύεται στην απόκτηση, το μάρκετινγκ και την παγκόσμια διανομή ποιοτικών τελικών ταινιών σε μήκος. Η ομάδα διαχείρισης της Sycamores χρησιμοποιεί τις μακροχρόνιες σχέσεις της για να παρέχει δημοσιότητα, προώθηση, αγορά μέσων, θεατρική τοποθέτηση και χρηματοδότηση εκτύπωσης και διαφήμισης για θεατρική εγχώρια κυκλοφορία. Επισκεφθείτε: www.sycamoreentertainment.com

Σχετικά με SEGI.TV:
Το SEGI.TV είναι μια νέα εμπειρία δωρεάν ροής από το Sycamore Entertainment Group που έχει σχεδιαστεί για να εμπλέκει τη νέα κουλτούρα διαφορετικού κοινού και δημιουργών ταινιών, βασισμένη στους πυλώνες της ισότητας, της βιωσιμότητας και της κοινότητας. Επίσκεψη: Segi.tv

Δήλωση Ασφαλούς Λιμένα για το μέλλον Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει δηλώσεις μελλοντικής προβολής που γίνονται σύμφωνα με τις διατάξεις για το ασφαλές λιμάνι της Ενότητας 27Α του Νόμου περί Κινητών Αξιών και της Ενότητας 21Ε του Νόμου περί Ανταλλαγής Αξιών. Από τη φύση τους, οι μελλοντικές δηλώσεις και οι προβλέψεις περιλαμβάνουν κινδύνους και αβεβαιότητες που σχετίζονται με γεγονότα που εξαρτώνται από περιστάσεις που θα συμβούν στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι δηλώσεις περιλαμβάνουν γνωστούς και άγνωστους κινδύνους και αβεβαιότητες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν τη διαφορά των πραγματικών αποτελεσμάτων της Sycamore Films σε μελλοντικές περιόδους από τα αποτελέσματα που εκφράζονται ή υπονοούνται από μελλοντικές δηλώσεις. Αυτοί οι κίνδυνοι και οι αβεβαιότητες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, την ικανότητά μας να αποκτήσουμε δικαιώματα διανομής και εμπορίας ταινιών, διαθεσιμότητα προϊόντων. ζήτηση και ανταγωνισμός στην αγορά και πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές. Για μια πληρέστερη συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους στους οποίους υπόκειται η Sycamore Films, ανατρέξτε στις αρχειοθετήσεις μας με την SEC, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας έκθεσής μας για το έντυπο 8-K που υποβλήθηκε στις 21 Μαΐου 2010 και της τριμηνιαίας έκθεσής μας για το έντυπο 10-Q για το πρώτο τρίμηνο 2010. Θα πρέπει να ερευνήσετε ανεξάρτητα και να κατανοήσετε πλήρως όλους τους κινδύνους προτού λάβετε επενδυτικές αποφάσεις.

.Source