Η Tatyana Davydova του Parimatch συζητά το βραβείο Employer of the Year

Νωρίτερα αυτό το μήνα, Parimatch έλαβε το διάσημο βραβείο Εργοδότη της Χρονιάς στην ετήσια Βραβεία SBC.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την SBC, ο Διευθυντής Ταλέντων της Parimatch Τατιάνα Νταβίντοβα, συζήτησαν το βραβείο και την κουλτούρα των εργαζομένων της εταιρείας.

Συγχαρητήρια που διορίσατε τον Εργοδότη της Χρονιάς. Μπορείτε να μας πείτε τι σημαίνει αυτό το βραβείο για το Parimatch;

Για εμάς, αυτό το βραβείο σημαίνει μια σημαντική αναγνώριση στη διεθνή σκηνή, είναι πολύ σημαντικό για την ταυτότητα της εταιρείας και για τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτήν.

Αυτή είναι μια έγκυρη επιβεβαίωση ότι είμαστε ορατοί, ότι κάνουμε τα πάντα σωστά. Και δεδομένου ότι έχουμε φιλόδοξα σχέδια, αυτή η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική για μας Της ομάδας.

Γιατί νομίζετε ότι κερδίσατε αυτήν την κατηγορία; Ποια μέτρα έχετε εισαγάγει τους τελευταίους μήνες για να υποστηρίξετε τους υπαλλήλους σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Οι άνθρωποι είναι το βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Επομένως, έχουμε συγκεντρώσει το δικό μας μέγιστες προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τη συναισθηματική, σωματική και επαγγελματική κατάσταση των υπαλλήλων μας. Μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ό, τι ήταν δυνατό Αυτό.

Μεταφέραμε το έργο της εταιρείας σε απομακρυσμένη λειτουργία, που παρέχουμε άνετοι χώροι εργασίας για τους υπαλλήλους μας να οργανώσουν την εργασία στο σπίτι, διασφαλίσαμε την παράδοση εξοπλισμού και επίπλων σε όλους όσους το ζήτησαν, οργανώσαμε το διαδικτυακή εργασία όλων των διαδικασιών, αυτοματοποιημένες διαδικασίες HR, μετασχηματισμένη ενσωμάτωση, ετοίμασε και παρέδωσε υποστηρικτικά δώρα όχι μόνο για τους υπαλλήλους, αλλά και για τους μέλη της οικογένειας, έχουμε πραγματοποιήσει και συνεχίζουμε να διεξάγουμε διαδικτυακές εκδηλώσεις, και οι δύο επαγγελματίας και ειδικός, καθώς και κίνητρα, υποστήριξη και οικοδόμηση ομάδων.

Νοιαζόμαστε για την ψυχική υγεία των συναδέλφων μας, στην αρχή της καραντίνας εμείς οργανωμένα διαδικτυακά σεμινάρια με ψυχολόγους και εκπαιδεύσεις για εξουθένωση, αντοχή στο στρες και άλλα θέματα. Τώρα συνεχίζουμε αυτές τις πρακτικές και βλέπουμε απτά θετικά αποτελέσματα.

Πώς εξασφάλισε η Parimatch ότι έχει εισαγάγει μια ακμάζουσα κουλτούρα εργαζομένων;

Ο πολιτισμός είναι βασικό συστατικό της εταιρείας μας, πληρώνουμε πάντα το μέγιστο προσοχή σε αυτό. Βασίζεται στις αξίες που διαμορφώνουν την ομάδα μας και μας βοηθούν να επιτύχουμε φιλόδοξους στόχους και να προχωρήσουμε.

Είμαστε πολύ ευέλικτοι στις αλλαγές, διασφαλίζουμε ότι ο πολιτισμός δεν αναπτύσσεται μόνος του, μεγαλώνουμε μαζί του, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε.

Source