Η Thukral Law Associates Συνεργάζεται με την Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου με έδρα την Κύπρο Αντώνης Πασχαλίδης & ΣΙΑ LLC.

Η Νομική Υπηρεσία της Karan S.Thukral υπέγραψε πρόσφατα μια «Συμφωνία Συνεργασίας» με την Antonis Paschalides & Co. LLC υπό την ιδιότητα του ξένου Διεθνούς Συνεργάτη για όλες τις νομικές υπηρεσίες που στοχεύουν κυρίως στη μετανάστευση. Η νομική εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο παρέχει νομικές υπηρεσίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο από τα τελευταία 40 χρόνια.

Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομία της Κύπρου και με διάφορες αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών της Δημοκρατίας, η εταιρεία έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε διεθνείς πελάτες για θέματα μετανάστευσης. ιδίως ξένους επενδυτές σχετικά με την απόκτηση της κυπριακής ιθαγένειας ή την έκδοση άδειας μόνιμης διαμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η Thukral Law Associates ασχολείται αποκλειστικά με θέματα ιθαγένειας, θέματα μετανάστευσης για πελάτες από περισσότερες από 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει έναν ξεχωριστό κλάδο που εργάζεται προς αυτήν την πτυχή, δηλαδή «Thukral Global Immigrations». Η εταιρεία λειτουργεί εντελώς κάτω από την ομπρέλα των «Thukral Law Associates» που εκπροσωπούν το δικηγορικό γραφείο του Mr. Karan S.Thukral, εισαγγελέα. Εκτός από την παροχή βοήθειας σε θέματα μετανάστευσης και ιθαγένειας, οι βασικοί τομείς εξυπηρέτησης των εταιρειών περιστρέφονται γύρω από την ακίνητη περιουσία, τη δίκη, τους οικογενειακούς νόμους, την κληρονομιά και τη διαδοχή. Η φήμη της εταιρείας της επέτρεψε να εργαστεί σε διασυνοριακό πελατολόγιο παράλληλα με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνούς δικαίου που εκθέτουν σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές νομικές εκπροσώπους.

Η εν λόγω Συνεργασία στοχεύει στην παροχή αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν καταγωγή σε χώρες εκτός της Ινδίας και αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με την τεκμηρίωση, την πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες, τις πολιτιστικές διαφορές κ.λπ. στις μητρικές τους χώρες . Το επίκεντρο παραμένει στην παροχή των καλύτερων νομικών υπηρεσιών σε διεθνείς κοινότητες, χρησιμοποιώντας το σύνολο δεξιοτήτων και διαφοροποιημένους τομείς πρακτικής των Διεθνών Συνεργατών.

Ο σύλλογος οραματίζεται επίσης να παρέχει σε άτομα και επιχειρηματικά πρόσωπα που αναζητούν νέες και προσοδοφόρες επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο, μια πλατφόρμα μίας στάσης για όλα τα ερωτήματα και τις διαβουλεύσεις τους σχετικά με τη μετανάστευση και την ίδρυση επιχειρήσεων. Το δικηγορικό γραφείο της Karan S. Thukral εργάζεται συνεχώς για να κάνει την πλήρη διαδικασία μετανάστευσης, μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για τους πελάτες της. Εκτός από την παροχή ενεργών συμβουλών, η συνεργασία αναμένεται να διευκολύνει κάθε έλεγχο στη διαδικασία απόκτησης της κυπριακής ιθαγένειας παρέχοντας βοήθεια σε κάθε βήμα.

.Source