Η Transport Malta εγκαινιάζει τον αναθεωρημένο εμπορικό κώδικα σκαφών – Μεταφορές

Μάλτα:

Η Transport Malta εγκαινιάζει τον αναθεωρημένο εμπορικό κώδικα γιοτ

Για να εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στο Mondaq.com.

Ο νέος αναθεωρημένος Εμπορικός Κώδικας Σκάφους 2020 ισχύει για όλα τα εμπορικά γιοτ και ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2021.

Το CYC 2020 προορίζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της βιομηχανίας σκαφών αναψυχής, καθώς στοχεύει στη βελτιστοποίηση του ρυθμιστικού καθεστώτος στις ιδιαίτερες ανάγκες, απαιτήσεις και τεχνολογίες της αγοράς γιοτ σύμφωνα με την ασφάλεια και τους διεθνείς κανονισμούς και πρότυπα.

Τα υπάρχοντα εμπορικά σκάφη που έχουν ήδη πιστοποιηθεί σύμφωνα με τον Εμπορικό Κώδικα Γιοτ 2015, πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του Εμπορικού Κώδικα Γιοτ 2020 το αργότερο έως την πρώτη περιοδική έρευνα του γιοτ που πραγματοποιήθηκε μετά 1 Ιουνίου 2021.

Η Αρχή Μεταφορών στη Μάλτα και ο ίδιος ο Κώδικας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σταδιακή εισαγωγή νέων / βελτιστοποιημένων εφαρμοστέων απαιτήσεων σε υπάρχοντα σκάφη.

Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται να παρέχει έναν γενικό οδηγό για το θέμα. Θα πρέπει να αναζητήσετε ειδικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΡΘΡΑ: Μεταφορές από τη Μάλτα

ICLG: Νόμος περί ναυτιλίας 2019

A. Karitzis & Associates LLC

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η A. Karitzis & Associates LLC, συνεισφέρει στην 7η έκδοση του αποκλειστικού κεφαλαίου της Κύπρου στο ICLG to Shipping Law 2019, που δημοσιεύθηκε σε συνεργασία με την Clyde & Co και σε συνεργασία με την BIMCO και το The Baltic Exchange.

Σύλληψη πλοίων στην Κύπρο

Μιχαήλ Κυπριανού Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου έχει αποκλειστική δικαιοδοσία να ενεργεί ως Δικαστήριο Ναυαρχείου. Δυνάμει των άρθρων 19 (α) και 29 (2) (α) του νόμου του Δικαστηρίου του 1960 …

.Source