Η Trust Insurance Cyprus εγκαινιάζει το eBaoCloud DigitalCore στην παραγωγή για να υποστηρίξει την επιχειρηματική της ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

ΣΑΓΚΑΗ, 9 Φεβρουαρίου 2021 / PRNewswire / – Η eBaoTech Corporation (eBaoTech), ανακοίνωσε ότι η Trust Insurance Cyprus, θυγατρική της Trust Holding, ξεκίνησε με επιτυχία στις 17 Ιανουαρίου 2021, eBaoCloud® DigitalCoreΤΜ (DigitalCore) σε παραγωγή για δραστηριότητες κύκλου ζωής από άκρο σε άκρο της γενικής ασφαλιστικής της επιχείρησης, αντικαθιστώντας ένα παλαιό σύστημα που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες. Από την κυκλοφορία της, η νέα πλατφόρμα λειτουργεί ομαλά με ισχυρή ικανοποίηση χρήστη και ενίσχυση της απόδοσης λειτουργίας

Με έδρα το ΚύπροςΗ Trust Holding, μια πλήρης ιδιοκτησία της Nest Investments Holding, είναι ένας κορυφαίος περιφερειακός ασφαλιστικός όμιλος με επιχειρήσεις σε περισσότερες από 7 χώρες μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και στο Κύπρος. Η Trust Holding επέλεξε το DigitalCoreΤΜ για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος, για να αυξήσει την ευελιξία των επιχειρήσεων, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας / καινοτομίας και την αποδοτικότητα λειτουργίας στην ψηφιακή εποχή. eBaoCloud® DigitalCoreΤΜ έχει σχεδιαστεί για ψηφιακή ασφάλιση με ισχυρή συνδεσιμότητα και προσανατολισμούς API. Η επιτυχημένη εκτόξευσή της παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα για την Trust Insurance Cyprus να επιταχύνει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Marwan Bataineh, Ο Διευθυντής Τεχνολογίας & Πληροφοριών του Ομίλου της Nest Investment Holding σχολίασε: “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που η νέα ψηφιακή πλατφόρμα κυκλοφόρησε σε αυτές τις εξαιρετικά περιστάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε από την πανδημία COVID-19. Οι ομάδες από το Trust in Κύπρος και Ιορδανίακαι eBaoTech Σαγκάη και ο Wuxi έπρεπε να συνεργαστεί και να εργαστεί εξ αποστάσεως καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου με διαφορά ώρας 6 ωρών. Είμαι τόσο χαρούμενος που με την ισχυρή υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της ομάδας διαχείρισης και της αφοσίωσης και του επαγγελματισμού των κοινών ομάδων, ξεκινήσαμε με επιτυχία τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα ως ραχοκοκαλιά για να επιτρέψουμε τις καινοτομίες και την ανάπτυξή μας. Προσβλέπουμε στην εφαρμογή του DigitalCore σε όλες τις θυγατρικές ασφαλιστικές εταιρείες του Trust Holding Group “.

Christos Christodoulou, Πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trust CyprusΘέλουμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα του eBaoTech για την επαγγελματική και μεθοδική τους προσέγγιση για την επιτυχία αυτού του έργου. Η δέσμευση και η αφοσίωσή τους ήταν αξιοσημείωτες και πέρα ​​από τις προσδοκίες μας. Με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης πολιτικής, είμαστε τώρα Μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους Πράκτορες και τους Πελάτες μας. Τώρα έχουμε πολύ ισχυρότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας για να αυξήσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των χρηστών στους πράκτορες και τους κατόχους πολιτικής μας Το αισθανόμαστε αυτό με έναν ισχυρό συνεργάτη τεχνολογίας όπως το eBaoTech θα διατηρήσουμε και θα αυξήσουμε την ηγετική μας θέση στη νέα τεχνολογική εποχή

Ο Kamel Abunahl, Διευθύνων Σύμβουλος της Trust Holding τόνισε, “Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία και για τους δύο οργανισμούς και για μια εξαιρετική ομαδική εργασία. Είμαστε ευτυχείς για την απόφασή μας να επιλέξουμε το eBaoTech ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη μας για τη μετατροπή των εταιρειών μας Group Insurance στη νέα ψηφιακή εποχή. Σήμερα, χρησιμοποιώντας το eBaoTech’s DigitalCore, έχουμε ένα ακόμη εργαλείο για να επιτρέψουμε στις εταιρείες του Ομίλου να προχωρήσουν πιο γρήγορα με καλύτερους ελέγχους. Αυτό είναι το πρώτο βήμα μιας μακράς διαδρομής και μελλοντικής συνεργασίας με το eBao “.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε ο τεχνολογικός συνεργάτης της ασφαλιστικής επιχείρησης Trust Holding και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη της ομάδας διαχείρισης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Trust Insurance ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη για να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική τους ανάπτυξη στην μέση Ανατολή περιοχή, “ προστέθηκε από Γούντι Μο, Διευθύνων Σύμβουλος της eBaoTech.

Σχετικά με την Trust Insurance Cyprus

Η Trust Insurance Cyprus παρέχει βέλτιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο για πάνω από μια δεκαετία.
Από Αύγουστος 2009, έχει επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία στην Κυπριακή Αγορά με κεφάλαιο άνω των 8.000.000 ευρώ, που βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του κλάδου. Η επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρείας αποτελεί κίνητρο για σημαντικές μελλοντικές κινήσεις στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών για να γίνει μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο των ασφαλίσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.trustcyprusinsurance.com/

Σχετικά με την Trust Holding

Η Trust Holding ιδρύθηκε το 2007. Έχει θέσει το όραμά της να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του ρόλου και των σχέσεών της με τις θυγατρικές της, ώστε να είναι ένας ενεργός κόμβος υποστήριξης βοηθώντας τον σεβασμό των δραστηριοτήτων για την ενίσχυση της οικονομικής τους αξίας στις αντίστοιχες αγορές τους σε τοπικές και παγκόσμιες απόψεις. Η Trust Holding έχει παρουσία στην περιοχή MENA, Βόρεια Αφρική και Ευρώπη όπως Αλγερία, Παλαιστίνη, Λίβανος, Γέμενη, Ιράκ και Κύπρος.

Σχετικά με το eBaoTech
Το eBaoTech® είναι ένας πάροχος τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία. Η αποστολή μας από την αρχή είναι να «κάνουμε την ασφάλιση εύκολη». Έχουμε επιχειρήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλες τις ηπείρους, εξυπηρετώντας πολλούς ασφαλιστές, πράκτορες, μεσίτες, νεοσύστατες εταιρείες InsurTech και άλλους στο ασφαλιστικό οικοσύστημα. Το eBaoTech προσφέρει δύο ομάδες λύσεων: το eBao® Cloud συμπεριλαμβανομένων των λύσεων SaaS και PaaS και το λογισμικό eBao® για βασικά συστήματα παραδοσιακών ασφαλιστικών φορέων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ebaotech.com.

σχετικοί σύνδεσμοι

http://www.ebaotech.com

ΠΗΓΗ eBaoTech Corporation

.Source