Η Turkish Airlines ξεκινά εκστρατεία έκπτωσης 40 τοις εκατό

(MENAFN) Την Τρίτη, η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, η Turkish Airlines, εγκαινιάζει εκστρατεία έκπτωσης 40% για τις διεθνείς πτήσεις της από την 1η Απριλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Μια Turkish Airlines δήλωσε ότι η εκστρατεία ισχύει για όλους τους τύπους εισιτηρίων των διεθνών πτήσεων του μεταφορέα της σημαίας που αγοράστηκαν στις 13-15 Ιανουαρίου, εξαιρουμένων των πτήσεων προς / από το αεροδρόμιο Ercan στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) και την ηπειρωτική Κίνα – Πεκίνο , Σαγκάη, Γκουάνγκτζου και Ξι Αν.

Ανέφερε επίσης ότι οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να αλλάξουν τις ημερομηνίες των εισιτηρίων της καμπάνιας τους δωρεάν, ενώ οι επιστροφές χρημάτων και οι ακυρώσεις θα υπόκεινται στους κανόνες των τάξεων των ναύλων.

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source