Η UBP εκλέγει τον Γενικό Γραμματέα της

Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) εκλέγει τον γενικό γραμματέα του. Η διαδικασία ψηφοφορίας ξεκίνησε περίπου στις 11.45.

Η Συνέλευση του Κόμματος UBP συγκλήθηκε στο Πάρκο Elysium στη Λευκωσία υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Ersan Saner για τον καθορισμό του γενικού γραμματέα. Ο αναπληρωτής UBP Kyrenia Özdemir Berova και ο αναπληρωτής UBP Famagusta Oğuzhan Hasipoğlu θα διαγωνιστούν για τη Γενική Γραμματεία του UBP.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός του UBP, Πρωθυπουργός Ersan Saner, επισήμανε ότι και οι δύο υποψήφιοι είναι δυναμικοί, έμπειροι και έμπειροι και είπε ότι γνώριζε ότι τα μέλη του συμβουλίου του κόμματος θα είχαν δυσκολίες στην εκλογή, αλλά ότι τα μέλη του συμβουλίου του κόμματος έχουν τώρα τη διακριτική ευχέρεια. Δηλώνοντας ότι η εμπειρία, η εμπειρία και ο δυναμισμός των δύο υποψηφίων είναι προφανείς, ο Saner σημείωσε ότι η UBP θα επωφεληθεί από τις εκλογές και ευχήθηκε επιτυχία. Ο Σάνερ είπε, “Το αποτέλεσμα θα είναι επωφελές για το κόμμα μας και τη χώρα μας”.

Μετά την ομιλία του, ο Σανέρ υποσχέθηκε και στους δύο υποψηφίους. Ο Özdemir Berova, ο οποίος πήρε την πρώτη λέξη, επεσήμανε ότι ο νέος γενικός γραμματέας θα εκλεγεί σε μια δύσκολη περίοδο στη χώρα και είπε ότι θα δώσουν στον Πρωθυπουργό την καλύτερη υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο Μπέροβα, δηλώνοντας ότι το UBP θα κερδίσει στο τέλος της ημέρας, είπε, “Καλή τύχη στο κόμμα μας και στη χώρα μας”. Ο Oğuzhan Hasipoğlu δήλωσε επίσης ότι αυτή η θέση θα καλυφθεί με τη βούληση των μελών του UBP και θα εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας για να βοηθήσει τον πρόεδρο στη διακομματική επικοινωνιακή συνεργασία, και τόνισε ότι θα φέρουν το UBP, φορώντας ένα πουκάμισο φωτιάς κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολη περίοδος, σε καλές μέρες.

Η ψηφοφορία θα γίνει σε ζώνες ώρας που καθορίζονται από τις περιφέρειες. Στις εκλογές, όπου ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καταπολέμηση και την προστασία από την επιδημία Covid-19, τα μέλη της Συνέλευσης του Κόμματος UBP θα μεταφερθούν στο θάλαμο ψηφοφορίας και στο τμήμα της κάλπης, όπου το ψηφοδέλτιο θα τοποθετηθεί, διασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής σε καθορισμένο χρόνο. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο αριθμός των ψήφων θα ξεκινήσει και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί.

.Source