Η UBP ψάχνει μια φόρμουλα για να συνεχίσει την κυβέρνηση … Το όνομα του Sennaroğlu βρίσκεται στα παρασκήνια …

Η UBP ψάχνει μια φόρμουλα για να συνεχίσει την κυβέρνηση ... Το όνομα του Sennaroğlu βρίσκεται στα παρασκήνια ...

Μετακίνηση ωρών στο UBP … Μετά την πρόσκληση του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, γίνονται συνεδριάσεις όλη μέρα όλη μέρα και ένας νέος υποψήφιος για τον πρόεδρο του κοινοβουλίου εξετάζεται για τον τύπο για τη συνέχιση της κυβέρνησης. Το Sennder Sennaroğlu είναι το όνομα που κυκλοφορεί στα παρασκήνια.

Η UBP ψάχνει μια φόρμουλα για να συνεχίσει την κυβέρνηση ... Το όνομα του Sennaroğlu βρίσκεται στα παρασκήνια ...

Αποκλειστικά νέα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο υποψήφιος του UBP στις εκλογές πραγματοποιήθηκε στη χθεσινή σύνοδο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας Επίσημη CanaltayΟ πρωθυπουργός Χαμάζα, ο οποίος εξέφρασε τις πρόωρες εκλογές από την προεδρία μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του Έρσαν ΣανέρΜετά από αυτήν την πρόσκληση του UBP, το οποίο πραγματοποιεί συναντήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα, συζητούνται επίσης οι τύποι συμφωνίας για έναν άλλο υποψήφιο για τον πρόεδρο του κοινοβουλίου και τη συνέχιση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η Cyprus Post από αξιόπιστες πηγές, πληροφορήθηκε ότι το όνομα που το UBP θεωρούσε υποψήφιο για την προεδρία του κοινοβουλίου ήταν ο αναπληρωτής İskele και ο Önder Sennaroğlu, πρώην υπουργός.

Από την άλλη πλευρά, ενώ πιστεύεται ότι η ένταση που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στα παρασκήνια του UBP θα μειωθεί σταδιακά και θα εμφανιστεί ένας νέος προεδρικός υποψήφιος όταν διευθετηθεί η κατάσταση, δηλώθηκε ότι η αρχή για τη συνέχιση της κυβέρνησης είναι υπό τον πρόεδρο …

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source