Η Volkswagen είναι η εκκαθάριση της εταιρείας στην Τουρκία

Εκκαθάρισε τις επενδύσεις της στην Volkswagen Turkey …

Η Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, η οποία ιδρύθηκε από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη Μανίσα τον Οκτώβριο του 2019, τέθηκε σε εκκαθάριση στις 17 Δεκεμβρίου και η απόφαση για την εκκαθάριση καταχωρήθηκε από το Γραφείο Εμπορίου.

Η εταιρεία κάλεσε τους πιστωτές για εκκαθάριση στις 28 Δεκεμβρίου.

Η Volkswagen Aktiengesellschaft τον Οκτώβριο του 2019 θα πραγματοποιήσει παραγωγή στην Τουρκία, με κεφάλαιο 943 εκατομμύρια 500 χιλιάδες τουρκικές λίρες “Volkswagen Turkey Automotive Industry and Trading Joint Stock Company” Atanasoff εταιρεία που ίδρυσε στη Manisa.

Εταιρία; Ιδρύθηκε για την εκτέλεση όλων των άλλων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με αυτά τα ζητήματα, ιδίως για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων, φορτηγών και όλων των ειδών μηχανοκίνητων οχημάτων και οχημάτων μεταφοράς, του σχεδιασμού, της παραγωγής και της συναρμολόγησης των ανταλλακτικών και των εξαρτημάτων τους, καθώς και για την πώληση, εισαγωγή και εξαγωγή όλων αυτών των προϊόντων.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΝΑΜΕΝΗΘΗΚΕ

ανακοίνωσε ότι την επόμενη περίοδο λόγω επενδύσεων σε πανδημικές καταστάσεις, ο κριτικός είπε ότι η εταιρεία σκοπεύει να αναστείλει τις επενδύσεις της στη Μανίσα στην Τουρκία με την ανακοίνωσή του τον Ιούλιο.

Στη δήλωση, η οποία ανέφερε ότι η πανδημία έχει σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες και ότι η οικονομική ανάπτυξη θα επιβραδυνθεί σημαντικά σε όλο τον κόσμο, “Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 – 3 χρόνια για να ξεπεράσουμε την κρίση και να φτάσουμε στα στοιχεία πωλήσεων που σχεδιάσαμε πριν από την πανδημία.” συμπεριλήφθηκε δήλωση.

“Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Όμιλος Volkwagen έπρεπε να αναθεωρήσει τις δραστηριότητές του και τον σχεδιασμό σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στη διεθνή αγορά αυτοκινήτων. Η νέα μονάδα παραγωγής που σχεδιάστηκε να ανοίξει στη Μανίσα περιλαμβάνεται φυσικά σε αυτό το πεδίο”, ανέφερε η δήλωση της VW τον Ιούλιο. χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις και δηλώθηκε ότι θα υπάρξει αύξηση της παραγωγής στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Στη δήλωση, δηλώθηκε ότι η μάρκα, η οποία πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην αντιστάθμιση της απότομης πτώσης των πωλήσεων, δεν θα υπόκειται σε πρόσθετη παραγωγή για τα επόμενα χρόνια.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Volkswagen αποφάσισε να σταματήσει τα σχέδιά του για νέες εγκαταστάσεις παραγωγής. Μέχρι να ολοκληρωθεί η κρίση της κορώνας, όλα τα έργα αυτοκινήτων θα εκτελούνται εντός των υφιστάμενων εγκαταστάσεων παραγωγής και του υπάρχοντος δικτύου παραγωγής για μια ορισμένη χρονική περίοδο.” είχε κληθεί.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Κατά την περίοδο μετά την ανακοίνωση τον Ιούλιο, η εταιρεία ανέλαβε διαφορετικά επενδυτικά σχέδια Σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ τον Νοέμβριο, η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια επιπλέον επένδυση στο εργοστάσιό της στη Σλοβακία.

Κατά συνέπεια, προβλέπεται επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ για τη βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας του εργοστασίου στη Σλοβακία. Η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει τα νέα μοντέλα Passat και Skoda Superb στο εργοστάσιο της Σλοβακίας.

Ο Gruenberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Slovakia Unit, δήλωσε ότι η συνδυασμένη επένδυση θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Μετά την είδηση ​​ότι οι επενδύσεις της Volkswagen στην αύξηση των επενδύσεων στη Σλοβακία ήταν στην ημερήσια διάταξη στην Τουρκία.

Ο διανομέας της Volkswagen στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Dogus Otomotiv της Τουρκίας Ali Bilaloğlu δήλωσε ότι η επέκταση της παραγωγικής ικανότητας στη Σλοβακία δεν θα σήμαινε ότι η Τουρκία ανέστειλε την επένδυση.

Ο Μπιλάλογλου σε δήλωση προς το Bloomberg HT, “η Volkswagen είπε τον Ιούλιο ότι δεν ήταν δήλωση για την Τουρκία. Βλέποντας τον κόσμο στις πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω πανδημίας θα έρθει στο επίπεδο 2018-2019 μεσοπρόθεσμα, έχουμε σταματήσει νέες επενδύσεις που θα αυξήσουν την ικανότητα στον κόσμο αποφασίστηκε.

Η Volkswagen θυμάται σωστά την εξαγωγή 80 εκατομμυρίων εταιρειών που ιδρύθηκαν στην Τουρκία και εταιρειών με κεφάλαια. Ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν νέες επενδύσεις για ορισμένα προϊόντα στο εργοστάσιο της Σλοβακίας παράλληλα με την απόφασή τους σε παγκόσμια βάση. Δεν έχω πληροφορίες σχετικά με το εάν αυτά τα προϊόντα υπόκεινται στα προϊόντα στην Τουρκία. Ξεκινά με ένα προϊόν στην αρχή, αλλά αλλάζει συνεχώς. Το θέμα στο οποίο πιστεύω. Η Τουρκία εξακολουθεί να διατηρεί το πλεονέκτημά της στην παραγωγή αυτοκινήτων έχει αυξηθεί ακόμη και στην περίπτωση ενός πλεονεκτήματος δύο σημείων λόγω της πανδημίας. “Αυτή η διαδικασία έδειξε ότι η εγγύτητα των αλυσίδων εφοδιασμού προς το κύριο κέντρο είναι ένα πλεονέκτημα.”

Πηγή: Bloomberg HT

.Source