Η Waitrose εγκαινιάζει το Levantine Table

ΔΗ aitrose λανσάρει μια νέα νέα σειρά εμπνευσμένη από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Το Levantine Table περιγράφεται ως η μεγαλύτερη κυκλοφορία του Waitrose το 2021 και εμπνέεται από τον ποικίλο και ζωντανό πολιτισμό του Levant, της περιοχής της Μέσης Ανατολής που εκτείνεται κατά μήκος των ακτών της ανατολικής Μεσογείου. Επικεντρώνεται στις κουζίνες του Ισραήλ, της Ιορδανίας, του Λιβάνου, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Τουρκίας και της Κύπρου.

Φτάνοντας σε καταστήματα και διαδικτυακά από τις 12 Απριλίου, η γκάμα Levantine Table θα περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από μηδενικά υλικά μαγειρικής, όπως μείγματα αρωματικών μπαχαρικών και πάστες, μέχρι την άνεση παρασκευασμένων πιάτων κρέατος και λαχανικών, ντιπ, σνακ και επιδόρπια.

Η γκάμα περιλαμβάνει 120 προϊόντα τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων 76 προϊόντων για χορτοφάγους, 40 προϊόντων για χορτοφάγους, 15 προϊόντων Good Health και 30 προϊόντων οικιακής χρήσης και επιτραπέζιων προϊόντων John Lewis.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν σύγχρονες ανατροπές στα γνωστά αγαπημένα, όπως ένα αυγό Shakshuka – ένας χορτοφάγος παίρνει ένα σκωτσέζικο αυγό με καρυκεύματα ντομάτα και πιπέρι, πλιγούρι και ένα αυγό ποσέ στη μέση – και τούρκικο παγωτό Delight. Στα νέα καρυκεύματα περιλαμβάνεται ένα Ψιλοκομμένο Ρόδι και το Mango Amba Sauce – μια φρουτώδης, πικάντικη σάλτσα που συνήθως σερβίρεται με κεμπάπ και ψητά κρέατα.

Ο εκτελεστικός σεφ της Waitrose, Martyn Lee, δήλωσε: “Πολλοί πελάτες θα είναι εξοικειωμένοι με τα τρόφιμα της Μέσης Ανατολής και θα γνωρίζουν πόσο ζωντανή, πολύχρωμη και γεμάτη γεύση είναι. Έχουμε δημιουργήσει αυτήν τη σειρά για να γιορτάσουμε τις ξεχωριστές γεύσεις των συγκεκριμένων περιοχών του Levant. Εμείς έχουν συνεργαστεί στενά με έγκυρες φωνές που έχουν οικεία γνώση του φαγητού και του πολιτισμού της περιοχής Levant. Αυτή η διαδικασία ήταν εξαιρετικά σημαντική για εμάς να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο φάσμα που σέβεται και αντικατοπτρίζει τις παραδόσεις, τα συστατικά και τις τεχνικές που είναι μοναδικές για κάθε περιοχή. “

Source