Η YÖK έκανε δράση κατά της προετοιμασίας της διατριβής και της εργασίας στο σπίτι με χρήματα

Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης Καθ. Δρ. Yekta Sarac, για όσους προετοιμάζουν τη διατριβή και την εργασία για χρήματα είπε ότι έλαβαν μέτρα κατά.

Συγγραφέας Hürriyet Νουράν ΤσακκίτσιΜιλώντας στον καθηγητή Σαμαράς, “Το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας δεν είναι μόνο οι εταιρείες που προετοιμάζουν τις διατριβές αυτές και εκείνες που προετοιμάζουν τις διατριβές τους με αυτόν τον τρόπο, αλλά εάν υπάρχουν εκείνοι που εμπλέκονται σε αυτές τις παράνομες υποθέσεις στην ακαδημία όπως αξιώνεται, θα πρέπει να καθαριστούν το συντομότερο δυνατό.” είπε.

Δηλώνοντας ότι θέλουν οι ακαδημαϊκοί που συμβάλλουν σε αυτά να μην περιληφθούν στην κοινότητα της ακαδημίας, Saraç, άδικος τίτλος Είπε ότι το επίτευγμά του θα επικεντρωθεί στα σοβαρά.

“Όσοι συμβάλλουν σε αυτό θα αφαιρεθούν από την ακαδημία όταν εντοπιστούν” Δίνοντας πληροφορίες, ο Σάρατ συνέχισε ως εξής:

«Αυτά τα χέρια που φτάνουν στην τιμή της ακαδημίας θα σπάσουν»

  • “Αυτή η κατάσταση είναι κάτι που βλάπτει την ακαδημία. Η μεταφορά του συμβάντος στο εισαγγελέα είναι η αρχή αυτών των διαδικασιών. Το κλείσιμο των περισσότερων από αυτούς τους ιστότοπους αμέσως μετά την υποβολή μιας ποινικής καταγγελίας δείχνει πόσο αποτρεπτική είναι η πρωτοβουλία μας την πρώτη στιγμή. Εμπιστευόμαστε τις δικαστικές διαδικασίες.
  • Πιστεύουμε ότι η εισαγγελία θα δώσει τη μέγιστη προσοχή. Εάν υπάρχουν ακαδημαϊκοί μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν αυτούς τους ιστότοπους και προσδιορίζονται, οι τίτλοι τους πρέπει να απορριφθούν και θα πρέπει να καταργηθούν από την κοινότητα της ακαδημίας..
  • Πιστεύουμε ότι η κοινότητα της ακαδημίας θα δείξει την απαραίτητη ευαισθησία ως προς αυτό, και θα βοηθήσει το γραφείο του εισαγγελέα να σπάσει αυτά τα χέρια που εκτείνονται προς τιμήν της ακαδημίας όταν πρόκειται για καταστάσεις που μαρτυρούν.

.Source