# ΗFarma. Ομηρική διαμάχη μεταξύ του T ortsoglu և Yatropoulos և. … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

# Φάρμα. “Όποιος μου μίλησε άσχημα, ντύθηκα και έφυγα” – Ο Τανιμανίδης κατάλαβε το ρομαντισμό των παικτών. Ντροπιαστική ερώτηση την Κυριακή. Νέα γεγονότα για την πραγματικότητα. Ανακοίνωση με την οποία οι παίκτες πάγωσαν – η Κολίντα κέρδισε և αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της – Θανάση Πάτρα τραυματισμένη

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Είναι γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες “Farm” πλησιάζουν και πλησιάζουν. Στην πραγματικότητα, οι δύο φαίνεται να έχουν αρχίσει … να φλερτάρουν, κάτι που ανέφεραν επίσης στις συναυλίες του ANT1, συλλέγοντας μέρος της ζωής τους μαζί στο αγρόκτημα.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Μακρή (Ντούπις) την Κυριακή

Ο αεροσυνοδός, ο γοητευτικός αγρότης, ο επιχειρηματίας είναι συχνά απομονωμένοι από τους άλλους παίκτες, έχουν συνομιλίες, ενώ δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του την Κυριακή.

Φαίνεται να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που ο Ντούπις τον πλησιάζει, φαίνεται χαρούμενος κάθε φορά που του μιλά.

3872766824888522 Dupis 1:

Στο νέο επεισόδιο της Pharma, ο Σάκης Τανιμανίδης συναντήθηκε ξανά με τους παίκτες της πραγματικότητας και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο Ντούπις και οι επιθέσεις του. Στην πραγματικότητα, η οικοδεσπότης, συνειδητοποιώντας τη φλερτ της με τον Κυριάκη Κατσογεράκη, ήθελε να τον ρωτήσει αν ο Κωνσταντίνος ήταν ο πιο … ντροπαλός της Φάρμας.

“Δεν ξέρω, είναι ένα ιδιαίτερο άτομο, σταδιακά αναπτύσσεται, ρίχνει … τον προσβεβλημένο”, είπε την Κυριακή, προφανώς ντροπιασμένος.

3872766951562146 kiriakh 5:

Στο νέο επεισόδιο, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να συναντά ξανά τους παίκτες, δίνοντας το γράμμα που έφυγαν για την αποχωρούσα Μαρία Φραγκάκη. Ο οικοδεσπότης δεν μπορούσε να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας, για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του Stratos Zorttsoglu.

Αλλά τα γεγονότα αλλάζουν για το αγρόκτημα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ένας από αυτούς θα έχει ασυλία κάθε εβδομάδα, διασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ασυλία θα προέλθει ακόμη και από τη δημόσια επιλογή, καθώς οι θεατές θα μπορούν να ψηφίσουν τον παίκτη της επιλογής τους στο ANT1. Η ψηφοφορία δεν έχει καμία σχέση με την έξοδο από το παιχνίδι, το οποίο γίνεται μέσω μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας.

Έτσι, ο πρώτος που έλαβε ασυλία ήταν ο Stratos z ortzglu.

3872767530173564 ιατρόπουλος

Ήταν η σειρά των παικτών που αργότερα θα έπαιζαν για το Farm Command. Η επιστολή που άφησε η Μαρία Φραγκάκη ανέφερε τον Τανάση Πάτρα καθώς έφυγε και οι παίκτες ψήφισαν τον Βασίλη Μαντσουράνη. Οι δύο άντρες μπήκαν στο αγρόκτημα, απαιτώντας την εντολή της εβδομάδας.

Ο Θανάσης Πάτρας πέτυχε, κέρδισε την εντολή …

3872767620966728 έτοιμο 2:

Ακολούθησαν άλλες δοκιμές, όπως το κουίζ των γυναικών. Εκεί, η Irene Colida κατάφερε να παρουσιάσει τη νίκη της σε έναν άνδρα του οποίου το όνομα ξεκινά με (S). Ο οικοδεσπότης άρχισε να μαντέψει το όνομα ενός συγκεκριμένου άνδρα και η Irini Collida ομολόγησε ότι υπάρχει ένας Σταμάτης στη ζωή της.

3872768454953420 wfcvvm:

«Ήμουν τυχερός σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήξερα όλα τα θέματα σήμερα. «Για να στείλω μια καρδιά στον γιο μου», είπε ο παίκτης «Farm».

3872768547462606 kollida3:

Τότε παρακολουθήσαμε τον τραυματισμό του Θανάση Πάτρας.

Είχε μια ατυχή στιγμή κατά τη διάρκεια της εργασίας.

“Αγόρασα τον πρώτο μου τραυματισμό σήμερα. Δεν είναι σοβαρό, ήμουν απλώς στις σκάλες, επρόκειτο να ρίξω κάποιον με ένα σφυρί, πιθανότατα το έβγαλα έξω, έφαγα ένα κομμάτι του δακτύλου μου. Δεν χτύπησα το καρφί ή το οστό. «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα», είπε ο Θανάσης Πάτρα.

Αμέσως στην παραγωγή, οι άνθρωποι έσπευσαν να δουν τον τραυματισμό του παίκτη, δίνοντας πρώτες βοήθειες, τυλίγοντας το δάχτυλό του, το οποίο τώρα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό τις επόμενες ημέρες.

3872767955747020 Προετοιμασίες 10:

Ο Στράτος Ζορτσόγλου πάλι τράβηξε την προσοχή παικτών και τηλεθεατών. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τον διάσημο ηθοποιό ότι ψηφίζεται από τους θεατές ως ο πιο δημοφιλής παίκτης, κερδίζοντας έτσι ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Ο ηθοποιός ξέσπασε κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, μια απίστευτη αντιπαράθεση ακολούθησε καθώς οι φωνές του Στράτου Ζορτσόγκλου ακούγονταν σε όλο το αγρόκτημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Γιατρόπουλος σχολίασε στον Στράτο για το άλογο που εργάζεται στην κατασκευή. Ο ηθοποιός πλησίασε τον συμπαίκτη του, κάνοντας φασαρία για τα σχόλια που τον είχε βαρύνει πνευματικά στο παρελθόν.

“Ο τρόπος που λέμε κάτι είναι πολύ σημαντικός για τη ζωή μας. Θα το θέσω ως θέμα, և σηκώνω և Φεύγω. Όποιος μιλάει άσχημα για μένα, ντυθώ και φεύγω. Τέλος, θα του πω – Σάκης. Δεν ήρθα εδώ για προσβολή. Κανένας στη ζωή μου δεν με προσβάλλει. “Εάν αρχίσουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο εδώ, θα γίνει χάος”, δήλωσε ο Στράτος Ζ. Ορτσόγλου.

Και στο τέλος φώναξε …

“Αν δεν γνωρίζουν την ιστορία μου, αφήστε τους αδαείς να χαθούν στη μάθηση. Παρανοήσαμε. “Δεν είμαι σκλάβος σε κανέναν.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source