Θέλετε να περάσετε 7 ημέρες στο φάρο, μόνο με ταινίες, φαγητό և χωρίς internet.

Μπορείτε να ζήσετε μεμονωμένα για 7 ημέρες χωρίς Διαδίκτυο, κινητό τηλέφωνο, παρακολουθώντας μόνο ταινίες ով τραχιά θάλασσα; Εσωτερικές πληροφορίες:

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Όπου όλες οι ταινίες και τα φεστιβάλ προετοιμάζονται για την online προβολή των ταινιών τους, οι Σουηδοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ αναζητά μια δύσκολη σύνοψη για το φετινό πρόγραμμα κοινωνικής απόστασης.

Κινηματογράφος… համատեղ Η μοναδική εμπειρία του συνδυασμού της κοινωνικής απόστασης θα προσφερθεί στον γενναίο κινηματογράφο, το Σουηδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το φεστιβάλ λοιπόν αναζητά μια χαλασμένη ταινία με τίτλο “Isolated Cinema” για το φετινό έργο, η οποία θα ταξιδέψει στο βραχώδες νησί Pater Noster, ανατολικά της Βόρειας Θάλασσας, όπου υπάρχει μόνο ένας φάρος, ένα μικρό boutique ξενοδοχείο που προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες.

Όποιος έχει επιλεγεί θα έχει μια εβδομάδα για να παρακολουθήσει τις 60 ταινίες του φετινού προγράμματος, δεν θα έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, εκτός από την ευκαιρία να στέλνει ένα σύντομο βίντεο στο φεστιβάλ κάθε μέρα για να καταγράψει την εμπειρία του.

Το έργο “Isolated Cinema” έρχεται να αντικαταστήσει τα πάρτι, τις προβολές που πωλήθηκαν και να παρουσιάσει όλες τις ταινίες του φεστιβάλ σε έναν μικρό κινηματογράφο. Πρέπει να σημειωθεί ότι το σκληρό cinephile θα μεταφερθεί με πλοίο, θα παραμείνει σε ένα απομονωμένο νησί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου, με μόνο φαγητό, νερό και ταινίες.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Jon Onas Holberg είπε. Η δημιουργία κινηματογραφικών εμπειριών είναι ένας τρόπος να προσφέρετε ασφαλείς προβολές σε ένα άτομο, αλλά είναι επίσης μια προσπάθεια να κατανοήσετε πώς η επιδημία άλλαξε τις σχέσεις των ανθρώπων με τον κινηματογράφο. Στο Pater Noster θα φανταστούμε την εμπειρία απομόνωσης που είχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Όποιος εκλεγεί θα έχει όλα όσα χρειάζεται, καλό φαγητό, καλό ποτό, ωραίο κρεβάτι, αλλά δεν θα μπορεί να φέρει τίποτα από έξω: απαγορεύεται το τηλέφωνο, ο υπολογιστής, ακόμη και τα βιβλία. Θα μπορεί να παρακολουθεί κανάλια και ταινίες μόνο.

Εάν νομίζετε ότι έχετε αυτό που χρειάζεται για να έχετε μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία κινηματογράφου, μπορείτε να εγγραφείτε. εδώ:,

Πηγή: reader.gr

Source