“Θέλουμε να έχουμε λόγο στη χρήση των πόρων”

πανό61

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τουρκοκυπριακού Επιμελητηρίου Εμποριών και Τεχνών (ΚΤΕΖΟ) δήλωσε ότι θέλει να έχει λόγο στη χρήση των πόρων που συνεχίζουν να πληρώνουν και δημιουργούν παρά τις αντίξοες επιδημικές συνθήκες.
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου είπε: «Θέλουμε να επιστραφούν κάποια από τα δημιουργημένα αξία και πόροι, ως βασικά στοιχεία της επαγγελματικής ζωής, προκειμένου να συνεχίσουμε τη ζωή μας μόνο με τη χρήση των συνολικών πόρων που έχουμε δημιουργήσει. Σε αυτό το σημείο, θέλουμε συνείδηση, συνείδηση ​​και συνείδηση ​​».
Στη γραπτή δήλωση της αίθουσας, «Θέλουμε να έχουμε λόγο στη χρήση των πόρων που δημιουργούμε και πληρώνουμε, και συνεχίζουμε να πληρώνουμε και να δημιουργούμε παρά τις αντίξοες επιδημικές συνθήκες. Πληρώνουμε το φόρο, κάνουμε τις επενδύσεις κοινωνικής ασφάλισης και κεφαλαίων, πληρώνουμε ΦΠΑ, πλοήγηση, ακίνητα, εμείς, παρά τόσο σοβαρές, δυσμενείς συνθήκες, η επιβάρυνση του χρέους μας έχει αυξηθεί με τα διπλασιασμένα συμφέροντα. Δηλαδή, δεν δουλεύουμε και παράγουμε με χιλιάδες υπαλλήλους, δασκάλους, μαθητευόμενους και παραγωγούς; ” Είπε.
“ΕΙΜΑΣΤΕ”
Στη δήλωση που χρησιμοποιεί τις εκφράσεις “Μπαίνουμε στο 2021 με μια νέα πικρία”, καταγράφηκαν τα εξής:
«Βλέπουμε ότι δεν αντιλαμβανόμαστε ή δεν παρατηρούμε ως μέρος της επαγγελματικής ζωής, αλλά επίσης αγνοούμε σε κάθε εφαρμογή και στάδιο, και αισθανόμαστε θυμωμένοι.
Δεν θέλουμε ούτε έθνος ούτε φιλανθρωπία. Το αίτημά μας είναι μόνο σωστό και δικαιοσύνη. Παράγουμε όσο και τους πόρους μας.
Θέλουμε να έχουμε λόγο στη χρήση των πόρων που δημιουργούμε και πληρώνουμε, και συνεχίζουμε να πληρώνουμε και να δημιουργούμε παρά τις αντίξοες επιδημικές συνθήκες.
Πληρώνουμε το φόρο, κάνουμε τις επενδύσεις κοινωνικής ασφάλισης και κεφαλαίων, πληρώνουμε ΦΠΑ, πλοήγηση, ακίνητα, εμείς, παρά τόσο σοβαρές, δυσμενείς συνθήκες, η επιβάρυνση του χρέους μας έχει αυξηθεί με τα διπλασιασμένα συμφέροντα. Δηλαδή, δεν δουλεύουμε και παράγουμε με χιλιάδες υπαλλήλους, δασκάλους, μαθητευόμενους και παραγωγούς; “
“ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ”
Η δήλωση σημείωσε ότι η παραγωγή έχει επιβραδυνθεί για 10 μήνες, έχει σταματήσει εντελώς σε ορισμένους τομείς και η ανεργία αυξήθηκε σταδιακά λόγω των κλειστών χώρων εργασίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν έχουμε το δικαίωμα να ρωτήσουμε; Πού είναι αυτή η πολιτεία; Πού είναι η γραφειοκρατία; Πού είναι η κυβέρνηση; ” Είπε.
«Οι κυβερνήσεις είναι κράτος ή κυβέρνηση στο βαθμό που το κράτος δίνει προσοχή στην κοινωνική ύπαρξη. Διαφορετικά, τι θα μπορούσε να σημαίνει; ” Στη δήλωση KTEZO, δηλώθηκε ότι το κράτος ή η κυβέρνηση δεν είναι ένας οργανισμός που όλοι καταναλώνουν για την κατανομή των αρχών.
Στη δήλωση, όπου οι λόγοι όπως «Δεν έχουν απομείνει πόροι, δεν αρκούν, η ικανότητά μας να δανειζόμαστε έχει εξασθενίσει», η υπερασπισμένη δήλωση είπε, «Η δομή που μπορεί να πληρώσει έως και 100 χιλιάδες TL μισθούς ή μισθούς με αισιόδοξους αριθμούς στον προϋπολογισμό εκατοντάδων οικογενειών την τελευταία εβδομάδα δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος για κανέναν λόγο. Δεν είμαστε εχθροί της γραφειοκρατίας ή των δημοσίων υπαλλήλων. Θέλουμε όσους το κάνουν αυτό και προκαλούν λίγο κοκκίνισμα των προσώπων τους »χρησιμοποιήθηκαν οι εκφράσεις.
Στη δήλωση του Διοικητικού Συμβουλίου της KTEZO, “Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι δεν θα αφήσουμε τις ελπίδες μας να αφαιρεθούν καθώς η πικρία μετατρέπεται σε θυμό με την επιδημία σήμερα, 5 πριν από τη νέα χρονιά, και τονίζουμε ότι θα αυξήσουμε τον αγώνα και τις προσπάθειές μας από κάθε άποψη, ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη ελπίδα.” συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Source