Θέση του Προέδρου. “Προς ENP B ‘, DOXA B’, APOEL B և κλπ. Απαιτείται Eleven Cyprus M21 “

Η θέση του Προέδρου της ΕΠΓ Τζορτζ Μπους κατατάσσεται 15η στην Ευρώπη – πέντε ομάδες, ενώ σημειώνει τη θέση του για τους Εθνικούς – Κύπριους παίκτες.

Θέση:

Η Κύπρος, που έχει πληθυσμό ενός εκατομμυρίου, έχει πέντε ομάδες στην Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία, το οποίο δείχνει ότι μπαίνουμε στην καλύτερη εποχή του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο αριθμός των ξένων προέδρων θα αυξηθεί σύντομα. καινούρια:
Τώρα η εθνική ομάδα remains το παράδειγμα της Ισλανδίας παραμένει, չի δεν μπορεί να κάνει χωρίς ρυθμό, և εάν οι ομάδες Β δεν δημιουργούν τα μεγάλα βιαστικά, γενιές σκοτώνονται χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Έχουμε ένα μικρότερο ταμείο ταλέντων, προφανώς δεν πρέπει να γίνει αργότερα 20 χρόνια. Μια μικρή χώρα πρέπει να έχει ένα πιο έξυπνο και πιο ευέλικτο πλαίσιο από τις μεγάλες χώρες. Φέτος είναι το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, αλλά η Εθνική είναι πίσω. Οι πανεπιστημιακοί ies πράκτορες αγωνίζονται, οι δημοσιογράφοι μιλάνε για «Εθνικό», η ομοσπονδία δίνει οικονομικά κίνητρα, αλλά ένα εκατομμύριο Κύπρος δεν έχει U22. Οι 5 ομάδες είναι μια τεράστια ευκαιρία για το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με την τρέχουσα δομή. Αυτό που μαθαίνετε σήμερα είναι ξεπερασμένο αύριο, χρόνια και δεκαετίες έχουν περάσει, δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Δεν έχω λίγη ελπίδα ότι οι κατεστημένοι πρόεδροι – όλοι όσοι εμπλέκονται – στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας θα δώσουν μια νέα, καλύτερη κατεύθυνση.
Σταθερές θέσεις ENP.
Έντεκα 1 Κυπριακό U21 στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας
Δύο κυπριακές U21 πρέπει να είναι έντεκα στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας.
Δημιουργήστε ομάδες ENP B ‘, DOXA B’, APOEL B և κλπ. Եւ ανταγωνίζονται με άτομα χαμηλότερης κατηγορίας. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δάνεια για 6 μήνες, 3 μήνες, όπως συμβαίνει σε ορισμένες ξένες χώρες.
Επειδή 4 Κύπριοι δεν μπορούν να παίξουν στο πρωτάθλημα, στο υποβαθμισμένο ινστιτούτο του κυπέλλου
Δημιουργήστε ένα κοινό ταμείο που διανέμει πρόστιμα στις ομάδες που χρησιμοποιούν τους περισσότερους Κύπριους
Ένα ταμείο όπου ένα ποσοστό συμβολαίων παικτών εκδίδεται σε ηλικία 35 ετών όταν λήγουν

Προηγούμενο άρθρο:Πανομοιότυπη ανάρτηση με την Ανόρθωση… “προειδοποίηση”
Επόμενο άρθρο:ΚΥΠΡΟΣ – ΣΧΟΛΕΣ. Ανακοινώθηκαν αποφάσεις για πρόσθετα μέτρα του Υπουργείου – Όλες οι πληροφορίες

Source