Θήκη Lignadi. Μπορεί να διωχθεί και ένας διάσημος καλλιτέχνης στην Κύπρο;

Η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση με τον φερόμενο εγκληματία Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν μόλις 15 ετών μετά τη θεατρική παράσταση στη Λάρνακα, έφτασε στην Κύπρο.

Ο αιτών, ο οποίος κατέθεσε στους ανακριτές για τρεις ώρες την Τρίτη για δύο ώρες, ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης τον κοίταξε κατά τη διάρκεια της παράστασης. Όταν τελείωσε η παράσταση, ο Δημήτρης Λιγκάνης άγγιξε τον ώμο του και εισήχθη. Πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος στο θέατρο, όπου άρχισε να της λέει ότι θα τη βοηθούσε να γίνει ηθοποιός με τους γνωστούς της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο σκηνοθέτης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι δηλώσεις του 23χρονου βρίσκονται στην ειδική μονάδα της έδρας του ΤΑΕ για μέρες, η οποία διερευνά περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων. Αφού έλαβε μαρτυρία από τον πατέρα του αιτούντος, η οποία αναφέρθηκε το 2013. Τη νύχτα της 13ης Φεβρουαρίου, αναμένεται η κατάθεση μερικών ανθρώπων, ενώ οι ερευνητές προσπαθούν να επιβεβαιώσουν ότι ο σκηνοθέτης βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο νησί μας. Τα επόμενα βήματα θα αποφασιστούν αργότερα.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει ήδη συλληφθεί στην Ελλάδα για πολλά άλλα εγκλήματα σεξ.

Source