Θανατηφόρα στην Εκάλη. Ο νεαρός έσπασε τη «στάση» և σκότωσε έναν 25χρονο νεαρό άνδρα (φωτογραφία)

Ο 19χρονος γιος του πλοίου βίασε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου, τον συνέλαβε και τον έβαλε με χειροπέδες στον Autophoros και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για το τι συνέβη

Ο θάνατος ενός 25χρονου μηχανικού αυτοκινήτου με πρωταγωνιστή στο αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Εκάλη, με πρωταγωνιστή τον γιο ενός διάσημου ναυτικού, είναι το υπόβαθρο μιας αστικής διαμάχης που ξεκινά τώρα για αστικές ζημίες.

Ο 19χρονος DD, ο οδηγός ενός βάρβαρου Mercedes GLE 3500 κυβικού μέτρου, έσπασε το STOP, βίασε τη μοτοσικλέτα ενός 25χρονου άνδρα από την Αλβανία, συνελήφθη, δέχθηκε χειροπέδες με τον Autophoros, σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι ανέλαβε την ευθύνη για αυτό που συνέβη.

Η έρευνα αναμένεται τώρα να ολοκληρωθεί για να περατωθεί η υπόθεση, καθώς η έρευνα ξεκίνησε από την Αστυνομία Κυκλοφορίας της Κηφισιάς, η οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ακριβείς περιστάσεις του ατυχήματος, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Θησού και της οδού Pasghalias. Στην Εκάλη.

Το θύμα.

Ο ναυτικός επέστρεφε από το γυμναστήριο

17 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. Ήταν περίπου 30. Η Φωτίς-Φλόριντα Περντρέτσα, 25 ετών, επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στη Λεωφόρο Θησέα όταν ένας πολυτελής οδηγός Mercedes GLE 3.500 κυβικών μέτρων, D.D. :

Η εικόνα που σχηματίστηκε από την αστυνομία, μέχρι στιγμής από τον νόμιμο εκπρόσωπο της οικογένειας του θύματος, είναι ότι ο 19χρονος φαίνεται να θέλει να πάει στο Διόνυσο, ενώ ο Θησέας είχε διπλό διαχωριστικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από το STOP, προσπάθησε να διασχίσει τη διαχωριστική γραμμή և για να διασχίσει την άλλη ροή.

Υπάρχει ένα κενό μεταξύ των οχημάτων που ταξιδεύουν στην οδό Θησέα προς την κατεύθυνση του Διονύσου. Υπήρχε ένας 25χρονος άντρας, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του, υπήρξε ένα θανατηφόρο ατύχημα και στη συνέχεια με μια διαφάνεια πήρε τον δρόμο του Διονύσου και ανέβηκε.

Στη συνέχεια σταματά, πηγαίνει στο μέρος όπου ο 25χρονος έπεσε, ξαπλωμένος νεκρός, περιμένοντας την τροχαία. Όπως αναφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το αίμα λήφθηκε και εξετάστηκε για κατάχρηση αλκοόλ ή ουσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του πλοίου επέστρεφε από το γυμναστήριο ενώ φορούσε τη στολή του, և, όπως ισχυρίζεται, δεν είδε το STOP. Κατατέθηκε υπόθεση εναντίον του και δέχθηκε χειροπέδες και μεταφέρθηκε στον Autophoros.

Το Protothema.gr επικοινώνησε με την οικογένεια ενός 25χρονου μηχανικού. Βυθισμένος στον πόνο, οι ίδιοι οι άνθρωποι του έχουν ήδη αναθέσει την υπόθεση στον κ. Αλέξιο Κάλπουζο, εγκληματολόγο, περιμένοντας το τέλος της υπόθεσης να λάβει αποζημίωση για τη ζημία, ενώ, όπως λένε, θέλουν να τιμωρήσουν τον ένοχο του αυτοκινητιστικού ατυχήματος. η οικογένειά τους σε διακοπές.

Το παιδί ήταν Έλληνας πολίτης που υπηρετούσε στο στρατό. Εργάστηκε σε εργαστήριο ως μηχανικός, είχε μακροχρόνια σχέση με ένα κορίτσι, ήθελε να παντρευτεί.

“Η οικογένεια στοχεύει να δικαιολογήσει τη μνήμη του αποθανόντος. Και, φυσικά, η αποκατάσταση του υπάρχοντος ψυχικού πόνου, η τιμωρία του εγκληματία. Ένα ονειρεμένο παιδί που επέστρεψε στο σπίτι καταδικάστηκε σε θάνατο. “Περιμένουμε το τέλος της υπόθεσης, τότε θα συνεχίσουμε τις αστικές αγωγές”, τόνισε ο διαμεσολαβητής της οικογένειας στο protothema.gr. Αλέξιος Καλπούζος.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source