“Θα γίνουμε ο Ολυμπιακός Πειραιάς της Κύπρου, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο αρχηγός των Πρασίνων, Χριστόφορος Τορναρίτης, είπε ότι ήθελε να μετατρέψει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε Ολυμπιακό Πειραιά. Μιλώντας στο SPORT FM, ο Χριστόφορος Τορναρίτης είπε: “Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Χαραλάμπους και του Μέσι;” Δύο πόδια, ένα, δύο πόδια, το άλλο… “.

Όσο για τη Jane Anevsky – τη σχέση τους από την άποψη της επικοινωνίας, είπε ο ισχυρός άνθρωπος του “Ολυμπιακού”. “Σας είπα ότι έχω μεγάλη πίστη ότι υπάρχει προπονητής κάπου που θα είναι υπεύθυνος για τον Ολυμπιακό. Δεν με νοιάζει για την προσωπική μου ζωή ή τι λένε για μένα. Όταν μια ομάδα κερδίσει, έχει σημασία. Βρήκαμε το κατάλληλο άτομο για εμάς. Αν τα βρούμε στον τομέα της επικοινωνίας, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Δεν είναι το πιο εύκολο άτομο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα φτάσουμε στον τελικό. Δεν έχω την καλύτερη επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν με νοιάζει για την προσωπική μου ζωή, αν βρέχει, χιονίζει, λένε ότι καλώ: Εάν η ομάδα προπονείται σωστά, παρουσιάζει αυτήν την εικόνα և όλα πάνε καλά . Εάν τα βρούμε σε επαφή με τη Jane Anski, θα είναι καλύτερα. Μιλούσα στον κ. Πετράκη 2-3 φορές την ημέρα. Του λέω. “Τζάνσκι, μπορείς να πεις αυτό που θέλεις για μένα, αυτό που κάνεις είναι φανταστικό, σε θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που είχα ποτέ.”

Το ερώτημα αν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η συνεργασία, είπε ο Χριστόφορος Τορναρίτης. “Δεν είναι το πιο εύκολο άτομο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε. Άνθρωποι στη δουλειά μου. Θα είμαστε πλήρεις στον τελικό. Η κυρία Fabrice επέστρεψε επίσης. Είχαν μια τελετή κηδείας για τον μπαμπά στην πατρίδα του. “Θα έχουμε μαζί του και τον Σαμπινιά μαζί μας, αυτό το τανκ στην άμυνα.”

Για τον τελικό με την Ανόρθωση, είπε: «Είμαι πολύ στεγνή, είναι ένα παιχνίδι,« ο θάνατός σου είναι η ζωή μου », θα μετρήσει το πάθος, ποιος το θέλει περισσότερο, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, για μένα είναι 50-50. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να είμαι ο πρώτος, όχι για διακοπές. Θέλω να φτιάξω τον Ολυμπιακό Λευκωσία… Ολυμπιακός Πειραιάς Κύπρος. Αυτό θέλω, πιστεύω. Θέλω να δουλέψω πολύ σκληρά με τη νέα χρονιά. Δεν ήμουν δεύτερος. “

Τέλος, για τους ξένους διαιτητές, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι «είδαμε έναν τέλειο διαιτητή, ήταν φανταστικό. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο στο γήπεδο και να κερδίσω. Θα προτείνω την αύξηση των μισθών των δικαστών και την επιβολή προστίμων. Το πρώτο πρόστιμο, το δεύτερο πρόστιμο με χρήματα και το τρίτο – επιστροφή στο σπίτι. Οι ξένοι διαιτητές μας διδάσκουν μαθήματα. Πόσο ωραίο είναι να αφήνεις το χωράφι και να μην μουρμουρίζει. “Τα δικά μας πρέπει να καθορίζονται από ξένους που έχουν έρθει και έχουν μάθει μαθήματα.”

Source