Θα δοθεί ένα στυλό κατά την είσοδο στο MSU 2021; Θα δοθεί μια γόμα στις εξετάσεις MSU; Τι υποψήφιοι πρέπει να διατηρούν μαζί τους στις εξετάσεις MSU …

Οι εξετάσεις MSU 2021 Στρατιωτικών Φοιτητών θα διεξαχθούν την Κυριακή. Οι υποψήφιοι ερευνούν πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις πριν από τις εξετάσεις MSU. Λοιπόν, θα δοθεί ένα στυλό και μια γόμα κατά την είσοδο στο MSU; Τι πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις MSU; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες …

Οι εξετάσεις προσδιορισμού υποψηφίων στρατιωτικών φοιτητών του Εθνικού Πανεπιστημίου Άμυνας (MSÜ) θα πραγματοποιηθούν στις 4 Απριλίου

ΤΙ ΕΝΑΡΞΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ MSU;

Οι εξετάσεις που θα εφαρμοστούν από την ÖSYM σε 95 εξεταστικά κέντρα σε 81 επαρχίες θα ξεκινήσουν στις 10.15 και οι υποψήφιοι δεν θα γίνουν δεκτοί στα κτήρια των εξετάσεων μετά τις 10.00. Οι υποψήφιοι θα λάβουν 135 λεπτά για 120 ερωτήσεις.

Εκτός από το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία, ταυτότητα TR ή το αρχικό διαβατήριο του οποίου η ισχύς δεν έχει λήξει, προκειμένου να συμμετάσχει στις εξετάσεις. Εθνική ταυτότητα ή ταυτότητα Δημοκρατίας της Τουρκίας ή έγκυρο διαβατήριο που δεν έχει λήξει, εκτός από εκείνους που έφυγαν με την άδεια της τουρκικής ιθαγένειας και οι μπλε κάρτες ανήκουν στους νόμιμους κληρονόμους τους, φωτογραφία και αριθμό ταυτότητας της Βόρειας Κύπρου Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου Η κάρτα θα γίνει αποδεκτή ως απόδειξη ταυτότητας.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ!

Στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν πριν από το 2021-MSU κατά της επιδημίας Kovid-19, τα κτήρια εξέτασης θα καθαριστούν και θα απολυμανθούν λεπτομερώς.

Επιπλέον, μάσκες και απολυμαντικά θα διανεμηθούν στους υποψηφίους από τους υπαλλήλους στην είσοδο του κτιρίου των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν θα μπορούν να φέρουν τα απολυμαντικά τους μαζί τους. Γάντια, μαζί με μάσκες και απολυμαντικά, θα διανεμηθούν στους εξεταστές. Οι υποψήφιοι και οι αξιωματούχοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις με τις δικές τους μάσκες ή / και γείσο.

Οι υποψήφιοι με το καθεστώς Kovid-19 θα μεταφερθούν στις εξετάσεις σε ξεχωριστές αίθουσες που προετοιμάζονται σε εξεταστικά κέντρα. Η κατάσταση του Kovid-19 των εξεταστών και των υποψηφίων θα παρακολουθείται μέσω των κωδικών HES.

Προκειμένου να αποφευχθεί η ακαταστασία στους σχολικούς κήπους και να διατηρηθεί η κοινωνική απόσταση, κανείς δεν θα επιτρέπεται στους κήπους του σχολείου, εκτός από τους υποψηφίους και τους εξεταστές. Οι υποψήφιοι θα καθοδηγηθούν από τους εξεταστές για να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση στην είσοδο των εξεταστικών κτιρίων και στην έξοδο από το κτίριο στο τέλος της εξέτασης.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ MSU

Στον οδηγό που δημοσίευσε η ÖSYM, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ως εξής:

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2021-MSÜ

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν τα Έγγραφα Εισαγωγής των Εξετάσεων με τους αριθμούς TR και τους κωδικούς πρόσβασης από τον ιστότοπο του OSYM, https://ais.osym.gov.tr, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των εξετάσεων. Στο έγγραφο, τις πληροφορίες και τη φωτογραφία του κέντρου, του κτηρίου, της αίθουσας όπου ο υποψήφιος θα λάβει τις εξετάσεις θα συμπεριληφθεί. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις πουθενά εκτός από την αίθουσα που γράφεται στο Έγγραφο Εισόδου για τις Εξετάσεις Η εξέταση ενός υποψηφίου που παίρνει τις εξετάσεις σε μέρος διαφορετικό από την αίθουσα που είναι γραμμένη στο Έγγραφο Εισόδου Εξετάσεων θεωρείται άκυρη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εκτυπώσεις των εγγράφων συμμετοχής στις εξετάσεις τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν μαζί τους το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις δεν θα γίνουν δεκτοί στο κτίριο των εξετάσεων. Είναι απαραίτητο να υπάρχει μια φωτογραφία του υποψηφίου στο έγγραφο. Οι υποψήφιοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι φωτογραφίες τους είναι ορατές στο έγγραφο ενώ μεταγράφουν αυτά τα έγγραφα. Εκτός από τις πληροφορίες που καθορίζονται από το OSYM στο μπροστινό μέρος του εγγράφου, δεν υπάρχει κείμενο, εικόνα, πινακίδα κ.λπ. στο εμπρός και πίσω μέρος. Εάν βρεθεί, η εξέταση του υποψηφίου θα θεωρηθεί άκυρη. Οι υποψήφιοι που χάνουν το Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις θα μπορούν να αποκτήσουν ένα νέο στο Διαδίκτυο.

Θα είναι ευκολότερο για τον υποψήφιο να πάει και να δει το κτίριο όπου ο υποψήφιος θα λάβει τις εξετάσεις για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες διεύθυνσης.

Το έγγραφο συμμετοχής στις εξετάσεις δεν θα σταλεί στις διευθύνσεις των υποψηφίων. Δεν θα εκδοθεί Έγγραφο Συμμετοχής στις Εξετάσεις για τους υποψηφίους που καταγράφουν τα στοιχεία της αίτησής τους στο σύστημα, αλλά δεν πληρώνουν το τέλος εξέτασης εντός της προθεσμίας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ

Δεδομένου ότι κανένα αντικείμενο δεν θα ληφθεί σε αποστολή στα κτήρια των εξετάσεων, οι υποψήφιοι δεν μπορούν να σταλούν στα κτήρια των εξετάσεων.

– Τσάντα, πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο, ρολόι (ρολόι χειρός και όλα τα είδη ρολογιών), ασύρματη επικοινωνία Bluetooth κ.λπ. με συσκευές? ακουστικά, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια (εκτός από γαμήλια δαχτυλίδια), βραχιόλια, καρφίτσες και άλλα κοσμήματα. μπρελόκ, όλα τα είδη κλειδιών του οχήματος, πλαστικά και μεταλλικά αντικείμενα (με / χωρίς καρφίτσες για μαντίλα, χρήματα, απλά κλειδιά χωρίς μπρελόκ, κάρτες μεταφοράς, απλή πόρπη, απλή αγκράφα και απλή διάτρηση (χωρίς πέτρες, μεταλλική μπάλα ή αιχμηρός) εκτός), με όλα τα είδη ηλεκτρονικών / μηχανικών συσκευών και τηλεειδοποιητών, φορητών ραδιοτηλέφωνων, κάμερας κ.λπ. εργαλεία, όλα τα είδη πλαστικών και υαλικών, συμπεριλαμβανομένων γυαλιών ηλίου (εκτός από διαφανή / αριθμημένα γυαλιά), τράπεζα / πιστωτική κάρτα κ.λπ. με κάρτες,

– Υπολογιστής τσέπης, ρολόι, ηλεκτρονική συσκευή με λειτουργία λεξικού, αριθμομηχανή κ.λπ. με συσκευές με όλες τις δυνατότητες του υπολογιστή,

– Με όλα τα είδη εργαλείων διάτρησης και κοπής, όπλα και παρόμοιο εξοπλισμό,

– Στυλό, γόμα, ξύστρα, όλων των ειδών χαρτιά, σημειωματάρια, βιβλία, σημειώσεις διαλέξεων, λεξικά, περιοδικά, εφημερίδες κ.λπ. δημοσιεύσεις, πυξίδα, μοιρογνωμόνιο, χάρακα, αριθμομηχανή και ούτω καθεξής. με τα μέσα

– Εκτός από το νερό με τον επίδεσμο να αφαιρείται σε διαφανές πλαστικό μπουκάλι, ποτά, τρόφιμα κ.λπ. με τρόφιμα / καταναλωτικά αγαθά,

– Ιατρική κ.λπ. Απαγορεύεται αυστηρά να συνοδεύετε εξοπλισμό υγείας και οχήματα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ;

Η προειδοποίηση από το ÖSYM έχει ως εξής:

“Δεδομένου ότι δεν θα φυλάσσονται αντικείμενα στα κτήρια των εξετάσεων, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να φέρουν αντικείμενα, εργαλεία κ.λπ. στα κτήρια των εξετάσεων εκτός από αυτά τα έγγραφα. Τουλάχιστον ένα ρολόι τοίχου, ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί από τους υποψηφίους στις εξετάσεις ( μολύβι, γόμα, ξύστρα) και χαρτοπετσέτα OSYM. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να φέρουν νερό σε ένα διαφανές πλαστικό μπουκάλι στις εξετάσεις. ”

.Source