Θα εγκαινιαστεί η πρώτη εγκατάσταση παραγωγής λιθίου της Τουρκίας

πανό99

Το άνοιγμα της εγκατάστασης παραγωγής ανθρακικού λιθίου στο Eti Maden Facilities, όπου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα παρευρεθεί με μια τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί στο Εσκισχίρ.

Θα ανοίξει μια εγκατάσταση παραγωγής ανθρακικού λιθίου στο Eti Maden Facilities στην περιοχή Seyitgazi του Eskişehir, στην περιοχή Kırka.

πανό134

Το Τουρκικό Automobile Enterprise Group (TOGG) όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ειδικά τα κινητά τηλέφωνα, οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρικά οχήματα και οι μπαταρίες λιθίου από ηλεκτρικά εργαλεία, ο πίνακας θα παραχθεί τοπικά για πρώτη φορά στην Τουρκία.

Το επίσημο άνοιγμα της εγκατάστασης, όπου 10 τόνοι λιθίου θα παράγονται ετησίως στο πρώτο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 με ένα πρόγραμμα στο οποίο θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με μια τηλεδιάσκεψη και ο Fatih Dönmez, Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, θα είναι παρών.

Η εγκατάσταση, της οποίας η χωρητικότητα προγραμματίζεται να φτάσει τους 600 τόνους ετησίως αργότερα, παρακολουθήθηκε από ομάδες του Anadolu Agency (AA).


Ενημερώθηκε στις: 26 Δεκεμβρίου 2020, 12:49

Source