“Θα κάνουμε κάποιες επεκτάσεις εντός 10 ημερών”

πανό61

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner δήλωσε ότι ως κυβέρνηση, έχουν αρχίσει να εργάζονται σε διάφορα προγράμματα για τη βελτίωση της οικονομίας, θα αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες εντός δέκα ημερών και ότι θα παρακολουθούν την υγεία χωρίς να καθυστερούν την οικονομία.

Η Saner τόνισε τη σημασία της συνέχισης της οικονομίας και της κάλυψης των βασικών αναγκών των ανθρώπων, ενώ ο αγώνας κατά του Covid 19 συνεχίζεται και επεσήμανε ότι οι εταιρείες προμηθευτών έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Πρωθυπουργού, η Saner δέχτηκε χθες την Ένωση Προμηθευτών.

Επισημαίνοντας ότι ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες λόγω της επιδημίας Covid-19, η ΤΔΒΚ επηρεάζεται επίσης αρνητικά από αυτήν την ταλαιπωρία, ο Saner δήλωσε ότι οι απόψεις και οι προτάσεις των προμηθευτών είναι πολύ σημαντικές κατά τη διαμόρφωση του έτους 2021 προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των ανθρώπων.

“ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner είπε:

«Ως κυβέρνηση, μπορώ να δηλώσω ξεκάθαρα ότι έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε σε διάφορα έργα για τη βελτίωση της οικονομίας. Πρώτα απ ‘όλα, να αυξήσουμε τον αριθμό των ανθρώπων στη χώρα, όπου το κοινό-στόχος μας είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο τουρισμός. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε κάποιες επεκτάσεις εντός 10 ημερών. Όμως, ενώ πραγματοποιούνται αυτές οι επεκτάσεις, επιτρέψτε μου να πω για άλλη μια φορά, ώστε κανείς να μην παρεξηγηθεί, ξεκινήσαμε πρώτα με τον στόχο της υγείας, αλλά θα παρακολουθούμε αυτήν την υγεία χωρίς να καθυστερήσουμε την οικονομία. “

Υπενθυμίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Ανώτατο Συμβούλιο των Μεταδοτικών Νοσημάτων, ο Σάνερ είπε, «Θέλω να τους ευχαριστήσω επίσης. Επειδή ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα από το Covid-19, εμείς, ως χώρα, είμαστε σε μια σχετικά πιο συμφέρουσα κατάσταση σε σύγκριση με άλλες χώρες του κόσμου. Θα συζητήσουμε την παραπάνω ανταγωνιστική μας αξία και τι μπορούμε να κάνουμε για να αναβιώσουμε την οικονομία. Διαμορφώθηκε το έτος 2021, η μητρική μας πατρίδα Τουρκία και η επεξεργασία του πρωτοκόλλου οικονομικής και χρηματοοικονομικής συνεργασίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη μου που θα προσφέρει πολύ σημαντική συμβολή », είπε.

Source