Θα κρατηθεί για 15 ημέρες!

Ο ύποπτος Yüksel Özvurmiş, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με τη σοβαρή επίθεση και τη σκόπιμη ζημία στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου για λόγους εγγύησης χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο Alparslan Yavuz, αστυνομικός που κατέθεσε το δικαστήριο για το ζήτημα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο ύποπτος Yüksel Özvurmiş, ο οποίος βρίσκεται υπό την παρουσία του Yavuz, χτύπησε σοβαρά το κεφάλι, το πρόσωπο και διάφορα μέρη του σώματός του με τα χέρια και τα πόδια του με την αιτιολογία ότι δεν είχε σχέση μαζί του στα διαμερίσματα Levent στο Dumlupınar, Λευκωσία στις 02:00 στις 2 Ιανουαρίου 2021. Είπε ότι επιτέθηκε και έβλαψε το κινητό τηλέφωνο I Phone 7 Plus, το οποίο ανήκε στο όνομα του ατόμου, σπάζοντας σκόπιμα και παράνομα με τα χέρια του. Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πιάστηκε με κόκκινο χέρι από τις αστυνομικές ομάδες που έφτασαν στη σκηνή και ότι η αστυνομία εντοπίστηκε ενώ εξακολουθούσε να προκαλεί βία στον καταγγέλλοντα όταν έφτασε στη σκηνή.

Ο αστυνομικός Alparslan Yavuz δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του υπόπτου ολοκληρώθηκε και ότι ο ύποπτος καταδικάστηκε για παρόμοιο έγκλημα εναντίον του ενάγοντος τον Φεβρουάριο του 2020 και ζήτησε από το δικαστήριο να λάβει υπόψη το ζήτημα αυτό και να το θέσει σε κατάλληλη εγγύηση.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, διέταξε την ύποπτη να παραμείνει στη φυλακή για διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι είναι έτοιμος για τη δίκη να συζητηθεί στο μέλλον.

.Source