“Θα περάσουμε αυτό το δύσκολο τεστ μαζί και θα συνεργαστούμε”

Το Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΚΤΤΟ) προέβη σε γραπτή δήλωση σχετικά με τη διαδικασία σταδιακού ανοίγματος και τις επιθεωρήσεις που ανακοίνωσε το Συμβούλιο Υπουργών την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δήλωση του KTTO, « Κορωνοϊός Από σήμερα, έχουμε εισέλθει σε ένα νέο στάδιο της επιδημίας. Η «κατάσταση κλεισίματος» που ξεκίνησε το Συμβούλιο Υπουργών τον Ιανουάριο αφήνει τη θέση της για «μερική έναρξη» μετά από σήμερα.

Στη συνέχεια της δήλωσης του KTTO, επισημάνθηκαν τα ακόλουθα σημεία:

«Η παραμονή κλειστή έχει καταστρέψει το εισόδημα των οικογενειών μας, ακόμα κι αν παρείχε κάποιες εγγυήσεις για την υγεία μας. έβαλε το νοικοκυριό σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε αυτήν τη διαδικασία, έχει αποκαλυφθεί για άλλη μια φορά ότι το κράτος μας δεν έχει την ευκαιρία να μας βοηθήσει όλους.

Αυτή η διαδικασία έδειξε επίσης ότι πρέπει να εργαστούμε και να φροντίσουμε την οικογένειά μας ακόμη και στο περιβάλλον της επιδημίας Covid-19. Δεν έχουμε άλλον τρόπο: ανοιχτό στη δουλειά, διαχείριση των επιχειρήσεων μας. αλλά θα λάβουμε επίσης μέτρα για την προστασία της υγείας μας.

Τα κριτήρια για εργασία σε υγιείς συνθήκες έχουν καθοριστεί: Θα λειτουργήσουμε τους χώρους εργασίας μας με την ελάχιστη δυνατή επαφή. Θα εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με ανεπαφικό τρόπο. Θα συμμορφωθούμε με τους κανόνες «μάσκα, απόσταση και υγιεινή» στο υψηλότερο επίπεδο στους χώρους εργασίας, στο δρόμο και ακόμη και στην οικογενειακή ζωή.

Εάν ακολουθήσουμε αυτούς τους κανόνες, θα νικήσουμε τον ιό. Εάν δεν εφαρμόσουμε τον ιό θα μας νικήσει!

Φυσικά, είναι ευθύνη της δημόσιας αρχής να παρακολουθεί τη συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες. Περιμένουμε από αυτούς να κάνουν αυτήν την επιθεώρηση. Είναι κοινωνικό καθήκον να βοηθήσουμε αυτόν τον έλεγχο και να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες.

Αυτή η εξέταση είναι ένα άλλο είδος εξετάσεων. Η αντιγραφή των σωστών απαντήσεων είναι δωρεάν. Ας μάθουμε από τον γείτονά μας. Ας πάρουμε βοήθεια από τον φίλο μας… Θα περάσουμε μαζί αυτό το δύσκολο τεστ και βοηθώντας ο ένας τον άλλο. “

.Source